reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

MałaMi, ten tacierzński, czyli w sumie ojcowski to tak jak Viola napisała - 14 dni dodatkowego urlopu do wykorzystania przed ukończeniem roku życia dziecka, ale musi je wziąć ciągiem, nie ma opcji rozbicia tego na raty.

Mnie się bańki powoli robią zamiast piersi. Mała mało z nich je w dzień, chyba, że rzeczywiście szybko jej płynie i się najada. Dzisiaj je co 1,5 godziny stworek.
Nie wiem, co myślicie - jest sens odciągać po karmieniu jeszcze laktatorem? Boję, się że to zwiększy niepotrzebnie produkcję, a odciągniętego i tak nie będę miała kiedy wykorzystać. Chyba się wstrzymam z takimi akcjami.

OlaMagda, coś mało piszesz do nas...

Dzwoneczku - trzymam kciuki, żeby do niedzieli był spokój jeszcze!

Marysia, ale Ciebie tylko te rozstępy swędzą?

reklama
India ja raz z jednej piersi odciagnelam i zrobiła mi się nadprodukcja właśnie. W ogóle nie używam tego laktatora. India wstaw jakaś fotkę małej królewny :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dzowneczku trzymam kciuki za Was. Mam nadzieje ze dacie rade.

India smaruj sobie piersi oliwka zeby nawilzone byly.
Pierw swedzialy mnie tylko rozstepy na brzuchu pozniej doszly rozstepy na bokach a teraz juz wszystko mnie swedzi.
I te rozstepy nie wygladaja dobrze, sa cale w bablach i piersi tez.

Dora to kupie sobie wapno, bo nie wyrabiam juz.

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

India ja raz z jednej piersi odciagnelam i zrobiła mi się nadprodukcja właśnie. W ogóle nie używam tego laktatora. India wstaw jakaś fotkę małej królewny :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
No kurcze, to nie będę się nim bawiła na razie.
Wrzucę królewnę tylko pstryknę zdjęcie jutro przy dziennym świetle :-)
Strona smyka ledwo zipie :-) Dzięki Anka za cynk

Dzowneczku trzymam kciuki za Was. Mam nadzieje ze dacie rade.

India smaruj sobie piersi oliwka zeby nawilzone byly.
Pierw swedzialy mnie tylko rozstepy na brzuchu pozniej doszly rozstepy na bokach a teraz juz wszystko mnie swedzi.
I te rozstepy nie wygladaja dobrze, sa cale w bablach i piersi tez.

Dora to kupie sobie wapno, bo nie wyrabiam juz.

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Mam balsam poporodowy do smarowania. Nie lubię oliwek :-)
I tak wiem, że piersi mimo wszystko stracą jeszcze bardziej jędrność.... życie...

Nie chcę nawału, już kiedyś przeżyłam zator kanalika, potworny ból i gorączkę.

Dzieki dziewczyny za kciuki oby pomogly.
Marysiu wspolczuje tego swiadu moze jedz na ta ip niech obejrzy to lekarz. Moze jakas masc wypisze .
Dora juz niedlugo wizyta i zobaczysz upragnione male serduszko.
Dziewczyny a ile sie lezy podpietym do tego ktg ?

reklama
Do góry