reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nadziejka weź trochę wyluzuj... krzywdy mu nie zrobisz uwierz mi :)
jak będzie u ciebie mama czy położna przyjdzie to pytaj o wszystko i niech Ci pokazują jak co robić skoro czujesz się niepewnie. będzie git zobaczysz :)

ja się bałam przez pierwszy tydzień a później jak zobaczyłam co muszę z małą robić podczas rehabilitacji to stwierdziłam ze nie ma opcji żebym jej zrobiła krzywdę np. wkładając body przez głowę[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Viola ja pracuje w przedszkolu i powiem Ci ze masz racje zdecydowanie. Jak zaczynaja pierwsze dzieci wychodzic do domu to zaczyna sie istna masakra. Zwlaszcza poczatek roku szkolnego jest najgorszy pod tym wzgledem.

Kasia a skoro pracujesz w przedszkolu to mam takie pytanie- myślisz ze powinnam odbierać go jak do tej pory, twardo o tej 14.30?? Czy skoro tak tęskni to na jakis czas zacząć odbierać go wczesniej?? Jak to wygląda ze strony przedszkolanek??

Nadzejka krzywdy mu nie zrobisz :) moja ulewala do końca 4 miesiąca. U nas pomagalo odbijanie w trakcie jedzenia. Nie ulewala już tak często i tak dużo a po skończeniu 4 miesiecy samo przeszlo.
Ja mialam mała szkołę zanim urodziłam Tosie bo mojego brata córeczka urodzila sie mając 44cm i wazyla 1800 a trzeba bylo ja umyc i przebrać a często z nia siedzialam.

Pyza chciała placki na śniadanie oczywiście sama je zrobiła ale mamusia jej usmazyla i zamiast posypac cukrem pudrem to posypalam mąka ziemniaczana.... dobrze ze w porę sie zorientowałam.... ale ja jednego placka z mąką zjadlam hehe

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Viola moja miała 3,600 i była malutka. .. kurde chyba ciuszków dokupie na 54-56cm...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Noo ja sobie tez nie mogę wyobrazić jak moj Filip byl taki duży a gin mi mowi ze mala bedzie miał 3-3,5kg :) a jak wagowo Twój maly wygladal w 31tc?? Bo moja ma 1500g i niby jeszcze raz tyle przybierze. Jestem ciekawa czy to się sprawdza

Violu kochana P przyjezdza i bedzie na weekend zeby pomoc mi z mala.
A jak Ty sie czujesz? Kupilas pokrzywe???;)
Ooo pokaz brzuszek i reszta ciezarowek tez[emoji8]

Kulcia moja Magda tez tak lubi lezec:) ale zdarza sie ze cyca tak szuka.
Ja poznaje po tym ze sie prezy, wygina i rzuca nozkami.

Życiowa piekny stroj ma Marysia:) powodzonka dla mezusia na rozmowie.
Urodzisz tego dnia co ja tylko miesiac pozniej:)
Juz niedlugo zostalo:):)
Tak mysle ze moze byc u Ciebie jak u mnie, miala byc mala , a tu kluska 3809,g.

Ola ja tez slyszalam ze piwko pomaga. Po cc mleko moze byc 4-5 doba dopiero.

India dobrze ze na wizycie wyszlo ok:) a jak z ta recepta?

Nadziejka ja wczoraj pierwszy raz Magde kapalam. Bylo milo, nie denerwowala sie, ja tylko musialam uwazac zeby kikuta nie zamoczyc.
Jesli chodzi o organizacje dnia to przewijam, karmie i usypia wtedy albo cos robie albo spie. Czekam chwile az mocniej zalapie sen i robie wszystko. Czas mam ok 2,5-3 h.

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Dobrze się czuje :) czekam tylko na koniec upałów. Tak kupiłam i pije pokrzywe i jem urinal intensiv i staram się więcej pic.

Ok zaraz wstawie zdjęcie brzuchola ;)

Zyciowa no to juz przybrał drugi raz tyle a gdzie tu do porodu :) :) a ty masz termin cc trochę wcześniej niż ten co wychodzi z om?? Bo moja gin stwierdził ze możemy cc zrobić 15.11 a na wtedy mam normalny tp. Zawsze myślałam ze cc robi sie wcześniej niż tp...

32tc :D

WP_20160913_13_32_03_Pro.jpg

Załączniki

• WP_20160913_13_32_03_Pro.jpg
    WP_20160913_13_32_03_Pro.jpg
    671,3 KB · Wyświetleń: 64
Anka,placek smakowal? :-)

Nadziejka, chwila moment i dojdziesz do wprawy :-)

Moja w rownym 32 tygodniu wazy/a 1900.

Dzisiaj mi sie snilo, ze sama sobie usg robilam i widzialam dwojke dzieci :-D
A mala tak mi w lozku szalala, ze zaczelam sie bujac, zeby ja uspic hahah . Czulam sie jakbym miala kung fu pande w brzuchu

Kasia2310- tez jestem ciekawa co Violi odpiszesz w temacie odbierania, chociaz ja sama bylabym twarda

Adrianka [emoji173] 37 tc
TP 12.10

reklama
India a rodzinny lekarz przepisze ci receptę, po co masz płacić 100% skoro należy sie tobie na zniżkę...

Kasia Marysia dobrze ze P pomaga :) i sie angażuje :)

Do góry