reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja normalnie moczylam kikuta. Kiedyś tak pitolili, że nie wolno ale to mit. Psikalam octanisept i grzebalam w środku patyczkiem do uszu żeby krew i ropke wyczyścić. Juz ma wszystko zagojone.

Igi na początku spał 4 h po jedzeniu. Po 2 tygodniach to się zmienia :D teraz jest ciekawy świata bo juz widzi i słyszy wiec nic dziwnego.

Teraz ma ten skok to w ogóle ma fochy i trzeba wciąż przy nim być. Ale za tydzień juz będzie spoko.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A co do bólu brzuszka marysiu dzieci zawsze podkurczaja nóżki przy płaczu. Jak ma brzuch mekki to nic jej nie jest. Nie przy prezeniu czy podkurczaniu tylko jak śpi. Albo leży bez ruchu.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

MalaMi- udanych wakacji kochana !!!!
India - ci to mm ? Sztuczne mleko tak? Jasne ze wołam małe butelki mleka bo w moich cyckach nie ma nic !! [emoji85][emoji85][emoji85][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22] po mecze do końca tygodnia i odpuszczam ! W domu mam laktator . Kurczę ja nawet siary nie widze watpię by była , a moze jest to spowodowane ze porod wywoływany był i mam jakaś blokadę [emoji34][emoji853][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ UR.12/09/2016 .

Mm- mleko modyfikowane. Szkoda,ze nie masz laktatora pod reka. A tak z ciekawosci to jakie u Was maja w szpitalu podejscie do karmienia? Daja mleko bez problemu? Bo u nas w wiekszosci jest cisnienie na karmienie piersia i juz nie raz slyszalam, ze modyfikowanego nie chca dawac

Adrianka [emoji173] 37 tc
TP 12.10

India - zależy co postanowiłaś , jak urodzisz to pytają , czy chcesz karmić , mówisz nie to masz butelki naszykowane i nie ma problemu . Ale jak powiesz chce karmić , a potem wołasz mleko to narzekają , mowia : ściągać , masować , przystawiać , to moj przypadek i tak łażę po mleko i sie proszę , tak łatwo mi nie dają , co mam dziecko zostawić i niech siedzi głodne czy jak .
Haha szkoda gadac nie mam siły .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ UR.12/09/2016 .

OlaMagda a nie masz tam poradni? albo laktatora chociaż?
kogoś żeby Ci pomógł?
bo tak cię zostawili z tym samą... ale czuć we wpisach ze juz się pogodzilas ze będziesz karmila mm i się chyba poddalas. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Witam tak w ogóle z nad kawy. .. noc tragedia. .. nie wiem czy to przez pełnię czy co ale masakra była...
Dzisiaj dzień sprzątania wielkiego. .. a mamy co sprzątać. .. jutro moi rodzice przyjadą :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez wczoraj małego kapalam z moim ale się boje wszystkiego nawet go trzymać na rękach. Mam wrażenie ze mój sobie lepiej radzi niż ja. Chciałabym go odbijać bo ulewa mu się i się boje ale też chyba go nie umiem tak dobrze złapać. No nie wiem już sama. Boje się ze mu krzywdę zrobię.

Źle się czuje bo nie mogę się wyspać wcale. Przyjdzie mama do mnie dzisiaj to mi troszkę pomoże jakoś. Normalnie się boje wszystkiego jak to będzie wyglądało z dzieciatkiem

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Do góry