MałaMi90
Fanka BB :)
Do Miedzyzdroji [emoji5] ide spac. Dobranoc[emoji4]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MalaMi, udanego wypoczynku i pogody :-)India Ty tez masz juz bliziutko![]()
my juz spakowani jestesmy tylko z ranca zabierzemy to co podreczne. Zdazylam sie z moim juz poklocic bo on ma czas na wszystko i teraz sie pakowalismy do samochodu ehhh ledwo stoje na nogach
Ja to mam zyczenie urodzic w pazdzierniku, a ktorego to mi juz wszystko jedno, tylko corka moglaby miec wzglad na to, ze 1 mamy slub. No i lepiej, zeby nie siedziala do 20[emoji14]
Nie dostalam recepty, na IP nie wypisujaViolu kochana P przyjezdza i bedzie na weekend zeby pomoc mi z mala.
A jak Ty sie czujesz? Kupilas pokrzywe???![]()
Ooo pokaz brzuszek i reszta ciezarowek tez[emoji8]
Kulcia moja Magda tez tak lubi lezecale zdarza sie ze cyca tak szuka.
Ja poznaje po tym ze sie prezy, wygina i rzuca nozkami.
Życiowa piekny stroj ma Marysiapowodzonka dla mezusia na rozmowie.
Urodzisz tego dnia co ja tylko miesiac pozniej
Juz niedlugo zostalo
Tak mysle ze moze byc u Ciebie jak u mnie, miala byc mala , a tu kluska 3809,g.
Ola ja tez slyszalam ze piwko pomaga. Po cc mleko moze byc 4-5 doba dopiero.
India dobrze ze na wizycie wyszlo oka jak z ta recepta?
Nadziejka ja wczoraj pierwszy raz Magde kapalam. Bylo milo, nie denerwowala sie, ja tylko musialam uwazac zeby kikuta nie zamoczyc.
Jesli chodzi o organizacje dnia to przewijam, karmie i usypia wtedy albo cos robie albo spie. Czekam chwile az mocniej zalapie sen i robie wszystko. Czas mam ok 2,5-3 h.
[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]
Kochana ,a jak tam ta jego pupka??Witam sie z rana. Wsumie to juz przed 5 wstalam. Wyjezdzamy troche pozniej niz w planach bo M padniety jest. Duzoooo pracowal. Wlasnie skonczylismy sniadanie i pakujemy ostatnie rzeczy i w drogeee[emoji5] maly ma nawet dobry chumor mimo ze go obudzilam. Baa nawet dal mi buzi[emoji9][emoji9][emoji9][emoji9]
Marysiu jak cos sie dzieje z rana to smialo mozesz jechac na ip tam gdzie rodzilas. Aaa i super ze P pomaga. Jak sie czuje w tej roli?