reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No ja przez niedziele stracilam kilogram, dzisiaj go odzyskalam. To na bank cholerna woda :-/

Adrianka [emoji173] 37 tc
TP 12.10

reklama
Dzień dobry Laski ;)
Ja w laboratorium siedzę w kolejce, a jeszcze chyba z 6 osób przede mną ;/
A później lecę na rynek jakieś zakupy i zanim wrócę do domu to może już być południe ;p
Dobrze że póki co mnie z głodu jeszcze nie skręca hehe ;p

MałaMi miłego odpoczynku ;) sama chętnie bym gdzieś pojechała, ale w tym roku nigdzie nam się nie udało ;/

Życiowa fajny pomysł z nieśmiertelnikami ;) pokażesz nam kreację Marysi? ;)

India no jak już tyle dni Cię męczy to faktycznie idź do lekarza ;)

Miłego dnia ;)

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko mocz, morfologia i hiv dzisiaj. W przyszłym tygodniu będę musiała znowu się tu zjawić zrobić tsh, ft3 i ft4 i jakieś aTPO z tego co pamiętam ;p

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

To u nas nie kaza na morfologie przychodzic ciezarnym na czczo. Mozna cos zjesc, byle lekkiego.
Ja w sumie i tak na czczo chodze z przyzwyczajenia :-)

Adrianka [emoji173] 37 tc
TP 12.10

Hej dziewczyny. czytałąm wczoraj ale jakoś weny nie było żeby napisać.

Kasia Marysia super że już w domku jesteście - teraz zaczyna sie prawdziwy nowy etap w Waszym życiu :) a P. was odwiedza??
Ja po cc używałam pas ale dop 5-6tyg po można. Kupowałam typowo poporodowy firmy Pani Teresa.

Nadziejka wy też już dziś do domku?? :)

India biedulko jeszcze sie męczysz?? jak bedzie trzeba antybiotyk to trudno, ważne żebyś sie lepiej poczuła.

Życiowa koniecznie zdjęcia będziemy chciały zobaczyć z tej najważniejszej ceremoni :) :) o której macie ślub?? Marysia sie bardzo cieszy pewnie??
Powodzenia na wizycie :)

Ja zrobiłam sobie kisiel i siedzę przy kompie. Wczoraj byłam na sesji ciążowej - koleżanka mi robiłą :)

Nuśka u nas też na morfologię nie trzeba na czczo.

MałaMi ale super że jutro wyjeżdżacie. Też chciałam jeszcze na jakiś weekend wyskoczyć gdzieś przed porodem ale pewnie już nie damy rady.... Fajnie byóło wtedy tam w Jarocinie gdzie byliśmy w hotelu z aquaparkiem w marcu (tydzień przed zanim ujrzałam II kreseczki na teście :D ) a tu już 32tydz :)

reklama
Anka super że tak sie zachował Twój przyszły pracodawca, to świadczy tylko dobrze o nim. Oby wszystko bło tak jak zapewnia :)

Ola jak tam u Ciebie?? Dalej mleczka brak?? Kiedy wychodzicie do domku?

Do góry