reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzien dobry.

Kuleczko dziwnie masz w tym urzedzie. Nie powiedziala od razu co potrzeba?

Nadziejka wy juz dzis do domku:)
Brzuch tez mam duzy; (

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

reklama
A ja to mam brzuch jakbym w 4-5 miesiacu ciazy byla :-)
Ej dziewczyny nie wiem co bedzie z moim karmieniem , mleka dalej brak, nawet nie wiem czy leci siara bo nie widze nic , cos tam mała cycala ale potem sie wściekała i musiałam butelkę :-( nie wiem co robić ...

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ UR.12/09/2016 .

Ola to uroki wywołania porodu. . podobnie jak cesarki...

hej ja nadaje z łóżka jeszcze... pora się ruszyć i zrobić kawę. . mam na maksa zaschniete gardło. ..
wczoraj wzięłam 2magnesy a i tak łydki mnie bolały. .. dzisiaj wizyta :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa trzymam kciuki za wizyte. Zapytaj o wage malego i kosc udowa. Bo dziewczyny mnozyly kosc udowa x7 zeby dlosc oszacowac i mniej wiecej sie zgadza z dl.urodzeniowa.

Olamagda spokojnie jak wyjdziesz do domu to pomozesz wrocic laktacji. Spokoknie mala[emoji8]

Chynaw kupie opaske na brzuch.

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Hello, ja chyba jednak musze isc po jakies leki... Nie przechodzi mi nic a nic, nie wiem czy antybiotyk nie bedzie konieczny :-/

Marysia, super, ze juz wrocilyscie :-)
Nadziejka, dzisiaj tez szczesliwie wrocicie :-)

Co do brzuchow to niestety,po porodzie piekne nie sa. Moj nigdy nie wrocil do formy sprzed, zostala rozciagnieta skora mimo stosowania pasa.
Marysia po CC to chyba nie mozna tak od razu tego pasa uzywac....

Zyciowa, jak sie czujesz przed slubem :-) to jeszcze chwila moment, wszystko gotowe?

Ola, przystawiaj, nawet jak z pozoru nic nie leci, moze cos w koncu ruszy. Kiedy Was wypuszcza?

Adrianka [emoji173] 37 tc
TP 12.10

India czuje się fajnie :)
tylko refleksje mnie nachodzą żeby to był już ostatni ślub w moim życiu ;)
zamówiłam mojemu niespodziankę na ten dzień :) nieśmiertelniki. .. mam nadzieje ze mu się spodobają :)
Marysi sukieneczka tez przyszła i czeka. zaraz się zbiore z nią i pójdę kupić jej buciki jeszcze :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry