reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasia ja teraz po urodzeniu Igiego juz trzy razy byłam w mops bo ciągle im czegoś brakuje.

Kobieta w ciąży jest pod ochroną i nie wolno jej zwolnić. Ja mam firmę wiec ja się stawiam w obu sytuacjach.

Anka no i dobrze :) gratuluję wobec tego :*

Na to wygląda , ze lepiej być szczerym jednak i nie kłamać bo kłamstwo ma krótkie nogi a jakby się pracodawca okazał Chamem i Anke nie zatrudnił to i tak po co jej taki szef. A tak to nie wyszła na oszustke tylko ma pracę bez problemów :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola GRATULACJE! śliczna Milenka ;)

Wróciliśmy z nad morza, mimo września trafiliśmy na piękną pogodę. Nie czytałam Was ale podglądałam zdjęcia. Wszystkie forumowe dzieciaczki są urocze ;* ;* ;* ;*

Heh laski
Wkoncu mam inny tel i moglam zainstalowac apke forum[emoji4]
Maly dzis nie spal w dzien i pewnie zaraz zasnie[emoji5]
Aniu super ze strony szefa

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Mala dasz rade:) nogami upchaj:)

India kochana mi to tata nie pozwala ogladac takich rzeczy. Niedlugo kupie sobie tv i bedziemy ogladac:)

Wrocilysmy do domu. Uff cudownie ale duzo pracy. Ja jestem z takich osob, ktore lubia zrobic wszystko od razu czyli wypakowalam Nas i wstawilam pranie. Teraz prysznic i czekam az mala wstanie to pokarmie ja.

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Marysiu ale suuper ja juz tez nie mogę się doczekać jutro jak pojedziemy do domku ;)
Musi mój kupić blachę ciasta i jakaś kawę bo musze zanieść tym położnych bo tak do mnie zaglądaly cały czas.

A tak apropo mam tak paskudny brzuch ze głowa mała .
I tak się teraz zastanawiam kto i kiedy mi te szwy posciaga? Ta położna co ja chodziłam do niej w ciazy z mojego ośrodka zdrowia czy ta z tego ośrodka gdzie zgłaszam małego. Jutro się zapytam jak to ma wygladac

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

reklama
U mnie przy wypisie powiedzieli za mam przyjąć za tydzień na ściąganie i juz :)

Nadziejka moj brzuch był duży i teraz strasznie wisi. Nie widzę blizny bo brzuch ja zakrywa. Dosłownie.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry