reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nosidelko Kulki jest do 13.kg chyba. Bez przesady, zadne nosidelko by nie pomiescilo 3 latka. My mielismy fotelik do 18.kg to zamienilismy na wiekszy chyba niecaly rok temu dopiero, wiec jak maly mial juz grubo ponad 4 lata

Adrianka [emoji307] 29 tc

reklama
Za pokoik , łóżeczko plus komoda dalam 300€ ( 1100zl) w ikea , tyle ze dla mnie 300€ to tak jak dla kogoś w Polsce 300-400zl .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️34TC
No to malutko :)
Ja tez go chciałam ale nie wiem czy znajdę i koleżanka pytała ile on kosztuje to myślę zapytam bo ja tylko widziałam:)
Ja fajny w bodzio widziałam zaraz wstawię taki normalny:)
Daj zdj jak będzie złożony:)

Taki zwykły klasyczny jeszcze pewnie inny kupie ale ten mi się podoba nawet komoda szafka na ścianę na kosmetyki i ta duza szafę bym zamieniła na inna bardziej pojemna z wieszakami
Tylko nie wiem czy cały 940 czy sama komoda i łóżeczko bo łóżeczko z materacem 380 chyba ale chyba cały
Dziewczyny Podoba wam się czy nie???

Załączniki

• 1469065306241-1443026977.jpg
    1469065306241-1443026977.jpg
    709,6 KB · Wyświetleń: 56
Dżoł przykro mi kochana...

Te foteliki dają radę z dziećmi trochę powyżej roku. Moja siostra ma dwóch synów i mieli identyczne foteliki i obaj normalnie dawali rade. Ale wyjdzie w praniu najwyżej kupie większy. Jak mały się mieścić nie będzie no to przeca nie będę go wpychac bo nie skończył 18 msc nie? :D

U mnie burza się szykuje. Ciemno sie zrobiło. Czekam.na kuriera właśnie bo ma mi laktator przywieźć i spadam nad rzekę z mężem posiedzieć.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie goroco i słonecznie.
Właśnie dzisiaj kuzynka mojego pisała czy chce kupić laktator z nuka dala za niego 200 zl a sprzeda mi za 80 bo dla małej na rowerek zbiera
Ale Piotrek mówi zebym poczekala bo może się nie przydać i ze kupimy nowy żebym od niej nie brala

reklama
Olcia ja wole w brazie meble.

Matko od wtorku mam rozwolnienie, co pojde na siku to popuszczam. Jeny jakis dramat.

[emoji173]Madzia 33 tydzień[emoji177]

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry