reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Poszedł do garażu, ale pewnie jak przyjdzie to będzie przepraszał. Mam z nim o tyle dobrze, że nie potrafi być ze mną pokłócony. Nawet jeśli jest moja wina to i tak pierwszy wystawia rękę. Nie potrafi być na mnie zły. Z jednej strony dobrze, ale z drugiej często mu mówię że musi być bardziej stanowczy, bo czasem jest tak że robię coś złego np zapale sobie, on tego strasznie nie lubi ale ja się tym nie przejmuje bo wiem że on i tak mi nic nie zrobi, nawet nie krzyknie. Wszystkie koleżanki mi mówią że tak fajnie trafiłam, ze on ma taki dobry charakter, że nie jedna by mi zazdrościła, a mnie właśnie denerwuje że taki trochę pantoflarz z niego i nie potrafi mi się przeciwstawić.

reklama
Ale sie rozpisalyscie :) przeczytałam wszystko ale nie wiem ktorej co odpisac...
Jestem juz w domu od 11. Zaliczylysmy z małą drzemke u spacer.
Odsawila mi ginka duphaston i jakos sie boje ze brzuch bedzie mnie teraz boleć. Dzis go troche czulam ale wzielam magnez i jest ok.
My nic nie robimy na swieta ale za to sprzątanie idzie pelna parą.... Tosia wlasni myje podlogi..

Dzis zaczynam 13 tydzien wiec zakonczylam pierwszy trymestr :D

Ania to magiczna granica za tobą :)
ja czekam na ten 13 tydzień jak na zbawienie ;)
a w ogóle to dzisiaj zauważyłam że i rąk będę musiała iść do ginki w przeciągu 2tyg bo właśnie duphaston mi sie skończy ech...
ale jestem padnieta. .. ugotowalam ziemniaki bo chciałam zrobić sałatkę ale nie wiem czy mi się chce :p

Ania to magiczna granica za tobą :)
ja czekam na ten 13 tydzień jak na zbawienie ;)
a w ogóle to dzisiaj zauważyłam że i rąk będę musiała iść do ginki w przeciągu 2tyg bo właśnie duphaston mi sie skończy ech...
ale jestem padnieta. .. ugotowalam ziemniaki bo chciałam zrobić sałatkę ale nie wiem czy mi się chce :p
Dlatego ja bralam od razu 3 paczki bo jedna starcza na 10 dni. Zawsze mozesz zrobic odpis w aptece zeby nie kupowac od razu wszystkiego bo np u mnie paczka 40 zl....

ja za dwa opakowania place 55zl... no i w sumie ostatnio brałam dwa... ale teraz jak byłam to nie policzylam... ton nic będę latać jak zawsze :p
ja nie robie tradycyjnej sałatki. ..
tylko taką zapchajbuzie jak my to mówimy ;) u mnie w domu to zawsze była "sałatka taty " ziemniaki, jajka, cebula i majonez ;)

a taką warzywna to bym zjadła tylko ze względu na ogórka kiszonego :D

Mam ogórki właśnie kukurydzę i awokado tez mam. .. sałaty nie mam...

a w ogóle to się wkurzył am ostatnio kupiłam brokula. .. a na drugi dzień już był żółty cały :( wiec go wyrzuciła. .. mój dzisiaj poszedł na zakupy i tez kupił brokula. .. myślałam że go opluje ze śmiechu bo kupił przekwitnietego ha ha ha bo "on się nie zna na zieleninie" to mu powiedziałam ze po pierwsze powinna być zielona a nie żółta :p

reklama
Aga progesteron norma po owulacji 1-28 ..cokolwiek to znaczy
To masz za duzo??
A e ogóle dlaczego lekarz nie powiedział Ci czy w normie czy nie? ???
Ja juz wolne do wtorku :) jutro jadę do mamy :)
Mamakulka synuś cudownie :* :*
Ja bym chciała córeczkę ale najważniejsze żeby było i żeby było zdrowe :)
Kasiu moja nie denerwuj się bo dzidzi szkodzi :* :*
Ja z moim tez długo nie potrafimy się gniewac ja nieraz podeje pierwsza ale on zazwyczaj to robi...potrafi się przeciwstawić ale jak np klocimy się to on woli wyjść z domu :p tez mi właśnie mówią ze dobrze trafiłam :)
Aaaaa dziewczyny patrzcie

Do góry