reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dziękuję laski. :) pisiora tak wystawiał , że hej ale buziaka nie chciał pokazać do zdjęcia. Mam trzy fotki ale nic nie widać prawie . Ja widzę bo widziałam na ekranie na żywo ale mąż i teściowa nie widzą nic :) ssal kciuk akurat . Waży 276 gram :)
A ile juz ma cm?
To bylo polowkowe usg? :-)

Kasia jak ten czosnek jesz ? Bo ja masakra juz z cytryna próbowałam juz z ciepłym mlekiem i miodem taki ostry dla mnie czuje go w przełyku , a tylko 2 ząbki dałam

Mi maz dzisiaj zrobil paste z papryki. Uwielbiam, zjadlam juz 4 grzanki i zastanawiam sie czy jeszcze kilku nie pochlonac :-)

Rano jadłam kanapkę z jajkiem gotowanym i dałam go na kanapkę. Później zrobiłam sobie pastę rybna i dałam zmielony czosnek. Ja lubię ostre, jedynie co mi przeszkadza to ten zapach w buzi :D

Tak polowkowe. Nie wiem ile ma cm bo teraz już mi tylko wagę sprawdziła i wymiary ale uda główki brzuszka itp.

Ja mam święta wege ale mogę Wam napisać co robię.

Anka super ze Cię wypuszcza :*

Ola szkoda mi ciebie kochana :*

reklama
Dziewczyny z brzuszkami - jak Wasza cera? Mi sie strasznie pogorszyla. Wyskakuja mi na twarzy czerwone placki, krosty. Wygladam strasznie, i czuje sie brzydko

Do góry