reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
U nas z każdej strony same chłopy także spodziewałam się tego ale mój mąż o dziwo liczył na córkę :) ale i tak się cieszy.

Aga a czemu tak w ogóle nie wpisalas się w tabelkę? nigdy też nie opowiadała o swojej historii tylko w kolko pisałaś o tym ze to pierwszy cykl itp.

Dopisz się do tabelki opowiedz coś o sobie a łatwiej będzie nam cię zrozumieć. Są tu dziewczyny, które też mają za sobą poronienia oraz monitoringi stymulację itp.
wiec proszę żeby nikt się nie unosił bo wystarczy nerwów juz tutaj w ostatnim czasie...

mamakulka bardzo ci gratuluje synka:)

dowela witam i trzymam kciuki!!:):)

dziewczynki juz piatek:)zycze wam milego spokojnego dnia!:)

moj tata jest w kiepskim stanie i bedzie jeszcze dlugo w szpitalu ale ciesze sie ze juz przytomny!:)
ja mialam spiecia z mama w domu ale staram sie nie przezywac bo w sumie cale zycie tak z nia mialam wiec dlaczego teraz mialo by byc inaczej:/wkurza mnie ze czlowiek nie uczy sie i nie docenia nawet po takich przezyciach..przyznaje sie bez bicia ze troche na to liczylam:(trudno..mam swojego meza i swojego pieknego synka.musze jeszcze kilka dni ugrysc sie w jezyk..do tego musze wrzucic na luz bo jak to moj maz mowi ma mala fasolka rosnac a w nerwach to ona nie bedzie chciala..ma racje tylko mu nie mowcie ze mu ja przyznalam bo by zacza tanczyc ze szczescia:)

jade na 12 do szpitala do taty go troche podtrzymac na duchu bo biedny jest zalamany:/nie moze mowic..musi lezec z rurami a nie za bardzo wie co sie stalo i dlaczego tam jest...dociera do niego troszke tylko ale zaczyna go to przerazac:/ciezka sprawa bo moj ojciec jest pogodny optymista i wiecznie usmiechniety a tu teraz patrze na niego jak siedzi z kartka i pisze dlaczego.ech..zycie jest kruche moje kochane!

powtarzam sie ale doceniajcie kochane chwile spedzone ze swoimi i nie zamartwiajcie sie kasa mieszkaniem czy praca!!najwazniejsze ze macie z kim spedzac chwile:)

znowu sie rozpisalam ale ostatnie to tylko ze trzymam mocno kciuki za testy:):)dawac mi tu fotki z kreseczkami!!:)na rozpozecie dobrego weekendu!!;)

a i zgadzam sie z zyciowa:)prosze o spokoj bo nerwy sa niepotrzebne!:)kazda ma swoja racje swoje przezycia i kazda ma prawo do przezywania swojego malego lub duzego dramatu!nie wolno nam oceniac ani sie unosic bo kazda ma prawa na swoje zdanie i swoje odczucia:)

reklama
Aga a czemu tak w ogóle nie wpisalas się w tabelkę? nigdy też nie opowiadała o swojej historii tylko w kolko pisałaś o tym ze to pierwszy cykl itp.

Dopisz się do tabelki opowiedz coś o sobie a łatwiej będzie nam cię zrozumieć. Są tu dziewczyny, które też mają za sobą poronienia oraz monitoringi stymulację itp.
wiec proszę żeby nikt się nie unosił bo wystarczy nerwów juz tutaj w ostatnim czasie...
Powiedz prosze jak sie woisac w tabelke ?? Niebardzo rozumiem

Xoxo

Do góry