reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Cześć mam doła po wizycie w UP
poszłam, bo wyczytałam że na staz potrzebują 3 osoby, oczywiscie okazało się że do 25 roku życia. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a potem mi dodoała, bym do nich nie chodziła bo oni i tak dla mnie pracy nie będą mieli, oni raczej maja dla tych po zawodówkach

Zycze dla wszystkich zdrókwa, by choroby się nie zaczynały a u tych co są by się szybko skończyły i nie wracały.
Ot tak dyplomatycznie odpowiedziałam wszystkim w jednym zdaniu:sorry2:

U nas słonecznie, ale zimno.

Aga u nas tez jest wiekszosc ofert dla ludzi po zawodowkach, gl. dla panow, jesli jest cos ciekawego to "ze wskazaniem". A na stronie PUP Mogilno jest info, ze w roku 2011 nie przewiduje sie szkolen/doskonalenia zawodowego dla osob doroslych. Nie wiem po co PUP jest skoro nie daje nic bezrobotnemu. Ze stazami tez jest kiepsko,bo kasy nie ma. Ogolnie obcieto im 75% kasy, wiec nie ma na nic. Tragedia

CZeść! Ale zimno i wieeeeje - brrrrrrrrrrrrrr

Agulka - niefajnie mocno :-( Tak to jest - wspierają młodych, a wystarczy te parę lat wiecej i d..a :dry:
Ja mam prośbę - pokaż kuchnię swoją? Bo poszukuję pomysłów i nie mam koncepcji zupełnie...

Carioca - wspóczuję chorób - to jest straszna sprawa - a przy dwójce stałe sprzedawanie sobie chorób to już masakra!

Uśmiałam się z Waszych kupowych przygód :-D

witam!!!

dzis znow niemalze sama na placu boju!

zbieram sie, zeby podzwonic o kwatery nad morzem i sie zebrac nie moge...

zimno dzis i juz wiosny nie czuc. ale za to wyszly nam z ziemi juz krokusy a jeden nawet zaczal kwaitnac

Carioca, ja slyszalam, ze gdy dziecko ma gliste, to bardzo meczy kaszel

u nas powolutku , za miesiąc wracam do pracy :(((((((((((((
)

łooo, ciezko bedzie wracac. czy juz chcesz oderwac sie od domu?

Witam.

Donkat, strasznie szybko te 2 miesiące minęły. :-( Julitka pyta czasem o babcię?

A my dziś do lekarza na 13:10, bo Maciuś w nocy płakał, że go ucho boli. Po Ibumie zasnął z ledwością i dziś znów ból. I tak się zastanawiam, czy to od tego kataru, który ma już ze 2 miesiące czy od zmiany czapki na cieńszą.

tak, rozmawiamy o babci. najbardziej niuni smutno, ze nie pojdziemy juz z babcia na lody...

ucho. nieciekawie. napisz co u lekarza

Jak mnie cycki bola i chyab coraz wieksze sie robia:szok:
:

w koncu, nie?

Cześć mam doła po wizycie w UP
.

oj, bidulka...

A na stronie PUP Mogilno jest info, ze w roku 2011 nie przewiduje sie szkolen/doskonalenia zawodowego dla osob doroslych. Nie wiem po co PUP jest skoro nie daje nic bezrobotnemu. Ze stazami tez jest kiepsko,bo kasy nie ma. Ogolnie obcieto im 75% kasy, wiec nie ma na nic. Tragedia

ale szklenia organizuje mnostwo innych jendostek. niekoniecznie PUP. szukajcie plakatow w PUP, w UG i na slupach ogloszeniowych

a czemu Ci obcieto 75%kasy?

Asia a w jakim stylu chcesz kuchnię? jakie kolory? my własnie jesteśmy na etapie wybierania kuchni ........

reklama
Do góry