reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Justa nie dziwię Ci się że się boisz, zycze by sie wchłonęło i pracy tez życzę by sie udało.

Donus przylazłam tylko po to by sprawdzic jak u Ciebie pierwszy dzień w pracy. A Ty nie meldujesz:-(

Aneta jestem, jestem, ale jakoś tak weny brak................. Adas jeszcze dzis w domu , ale jutro do przedszkola smiga. Przez weekend byłam chora tzn katar i gardło, wczoraj prawie nic nie mogłam mówic, ale poszlismy wieczorkiem do sąsiadów i naleweczka pomogła;-)

monia zazdroszczę rolek.............. a co do frontów to super, że kuchnie będziesz miała w końcu taka jak chcesz

reklama
Witam pierwsza. Ja już przy kompie, bo pisać muszę, ale oczywiście zabrać się nie mogę.

Donkat chyba wymęczona po wczorajszym była i zalatana. Ale miejmy nadzieję, że dziś się odezwie.

Przez weekend byłam chora tzn katar i gardło, wczoraj prawie nic nie mogłam mówic, ale poszlismy wieczorkiem do sąsiadów i naleweczka pomogła;-)
Ja to szybko przeczytałam i myślałam, że chodzi o Adasia i się troszkę zdziwiłam :-D

Witam i ja :-)woda na kawkę się gotuje pogoda za oknem śliczna słoneczko,bez wiatru normalnie życ nie umierac:tak:ok9-10 wybieram się z Mateuszem na dwór on na rowerek a ja na rolki:cool::happy2:po południu jedę do mamy bo o 16 idę na spotkanie z koleżankami z dzieciństwa takimi co zawsze razem kumplowałyśmy sie na podwórku ale drogi się rozeszły i mimo ze nie mieszkamy w sumie daleko od siebie to jakoś drogi się rozeszły tylko z 1 z nich utrzymuję kontakt nazdal........w sumie nas będzie 4:-)

witam babeczki!!

ojej, ale mi milo, ze tak myslicie o mnie i ssie troszczycie

wczoraj bylo fajnie. trafilam do komorki , gdzie jest w moim wieku dziewczyna i druga stazystka. mila atmosfera.

dzis jestem przerazona! Kasia jest na urlopie, ale miala byc ta stazystka, ktora wie duzo wiecej, niz ja, a jje jeszcze nie ma!!!!!!!!!! interesantow juz mialam z 5 i co??? swiece oczkami i odsylam na jutro, a co moge to zalatwiam

tak, mam tu byc 3m-ce. oj, marne sznase na zostanie, bo Gmina kasy nie ma

wczoraj nie mialam czasu na kompa bo jeszcze po pracy smiagalam po P do miasta a potem padlam jak dziecko. ale za to bez problemu dzis wstalam ;)

u nas dzis cieplaow, ale pokrapuje. tak typowo wiosennie.
nawet niunka jak wyszla z samochodu mowi: mamus, jak pachnie! ja: co pachnie? ona: na dworze!!

dzis maja uroczystosc z okazji Dnia Babci i Dziadka. szkoda, ze nie ebde mogla zobaczyc, a tak chcialam. Julitka bardzo sie stresuje. nie cche, zeby babcia z dziadkiem przyszli, bo sie bedzie wstydzila. alez ona to przezywa!

a dzis mija 2m-ce odkad moja mama...ach!
Oj... zanioslam papiery w 3miejsca,"Twoj Market" obecnie nie potrzebuja,ale jakby co to dzwonia, do "Pelikana" tam wczoraj wyczailam ogloszenie przez przypadek, do "Intermarche" bo jak pani powiedziala caly czas przyjmuja, nie tak dawno otwart jest wiec caly czas sa rotacje. Zobaczymy. Moze cos sie uda.
U gina nieciekawie... Przepisala mi antybiotyk Distreptaza, 10 czopikow za prawie 80zl:szok: Po okresie (a chyba do konca tygodnie powinnam dostac) mam przyjsc na kontrole,bo mam 8cmx5cm torbiel dwukomorowa. I moze byc tak,ze po okresie sie wchlonie, jak powiklanie po poronieniu. Do tego dostalam skierowanie na marker nowotworowy jakis CA 125. W piatek pojade,bo akurat mam reczniki od haftowania do odebrania. Jak mi powiedzila,o tych markerech to lezki mi polecialy i ona,ze mam sie nie przejmowac na zapas,bo to nic nie znaczy, lepiej tak dla bezpieczenstwa,a ja powiedzialam,ze moja ciocia i mama maja raka piersi i boje sie samego slowa. Na nastepnej wizycie da mi skierowanie do Poznania na badania genetyczne,bo jestem w grupie ryzyka i jak najbardziej przysluguja mi na NFZ
A zeby bylo jeszcze weselej,to ta torbiel moze mi w kazdej chwili peknac i moge trafic do szpitala.

kurcze, Justka, trzymam mocno kciuki za Ciebie!!! tak bym chciala, zeby wszystko wyszlo dobrze

Monia, to szykuje Ci się ciekawy dzień. Oby u Was nie padało, bo u nas, jak u Donkat, kropi.

Donkat, nawet jeśli nie przedłużą Ci umowy, to masz już jakieś doświadczenie. Masz w papierach, że coś umiesz.

pewnie, ze tak. jest tu sporo stazystek. 2sa w ksiegowosci i podobniez nic nie robia, przychodza pozniej, wychodza wczesniej itp. i coz z tego? wyjda po stazu tak zielone, jak przyszly. a ja sie przynajmniej czegos naucze, bo tu roboty nie brakuje

Monia, to szykuje Ci się ciekawy dzień. Oby u Was nie padało, bo u nas, jak u Donkat, kropi.

Donkat, nawet jeśli nie przedłużą Ci umowy, to masz już jakieś doświadczenie. Masz w papierach, że coś umiesz.
no własnie zawsze dodatkowy papierek będziesz miała i doświadczenie

Monia, to wy dzis macie nasza wczorajsza poogde. alez bylo pieknie!
milego spotkanka. uwielbiam takie pogaduchy z kUlezankami
Planowalam w niedlugim czasie ejchac do Kiecl do Ali, zobaczyc sie tez z moimi dziewczynami, a tu.,..klapa.

no mam nadzieję że chociaż jeszcze dzis ta pogoda się utrzyma bo z pogody widzę że od jutra ma u nas podac............a spotkanie to aż ciekawa jestem jak wyjdzie bo długo sie nie widziałyśmy i nie rozmawiałyśmy.

reklama
Do góry