reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Mój mąż zrobił mi dzisiaj niespodziankę i zlądował na 4 godziny do domu:crazy:
Ogólnie bezpieczniejsza wydawałaby mi się zieleń,choć akurat ta mi się nie podoba. Taka jakaś sztuczna. Za chwilę wyciągnę mapę i pozaznaczam gdzie mieszkamy, poprzecinam prostymi i zobaczę co wyjdzie. Bo Poznań dla "góralek" jest daleko,a Wrocław dla nadmorskich pań

reklama
Justyna Ty to masz zawsze świetne pomysły:tak: a do mnie przed chwilą dzwonili że zwolniło się miejsce i jutro mam wizytę u okulisty więc trzymajcie kciuki co by się nie okazało że jest gorzej niż myślę:zawstydzona/y:

Justyna widzę że cieszysz się z wizyty męża:-Dno i co ci wyszlo na tej mapie gdzie jest to miejsce w którym możemy się spotkać żeby bylo sprawiedliwie i dla ,,góralek" i dla nadmorskich pań?
dziewczyny mam pytanko bo chciala bym sprzedać troszkę ciuszków i niewiem za bardzo jak sie za to zabrać:no:bardziej sie oplaca w zestawie czy może pojedyńczo?

Mój mąż zrobił mi dzisiaj niespodziankę i zlądował na 4 godziny do domu:crazy:
Ogólnie bezpieczniejsza wydawałaby mi się zieleń,choć akurat ta mi się nie podoba. Taka jakaś sztuczna. Za chwilę wyciągnę mapę i pozaznaczam gdzie mieszkamy, poprzecinam prostymi i zobaczę co wyjdzie. Bo Poznań dla "góralek" jest daleko,a Wrocław dla nadmorskich pań
Justyna a listonosza zastał;-);-);-)

Co do kiecki to pisałam do jednej babki, która kupiła ja jakiś czas temu i mówiła, że ta zieleń nie jest taka jak na zdjęciu, jest jaśniejsza, nie jaskrawa:tak::tak::tak:

Zobaczcie tu sa te same kiecki a kolory zupełnie inne
SUKIENKI na Każdą OKAZJĘ Mix KOLORÓW !! (528586781) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:

Co do kiecki to pisałam do jednej babki, która kupiła ja jakiś czas temu i mówiła, że ta zieleń nie jest taka jak na zdjęciu, jest jaśniejsza, nie jaskrawa:tak::tak::tak:

Właśnie się zastanawiałam czemu piszecie że jest jaskrawa bo może ja mam tu jakoś inaczej monitor ustawiony albo ze mnie daltonistka:-p ale u mnie to taki pastelowy pistacjowy kolor i mnie się podoba :tak:

Justyna widzę że cieszysz się z wizyty męża:-Dno i co ci wyszlo na tej mapie gdzie jest to miejsce w którym możemy się spotkać żeby bylo sprawiedliwie i dla ,,góralek" i dla nadmorskich pań?
dziewczyny mam pytanko bo chciala bym sprzedać troszkę ciuszków i niewiem za bardzo jak sie za to zabrać:no:bardziej sie oplaca w zestawie czy może pojedyńczo?

Ja zawsze wystawiam takie niby kompleciki np spodenki + gratis bluzeczka itp i całkiem nieźle się sprzedają z dużymi zestawami nigdy nie próbowałam:no: Monia a jak dzieciaczki się czują?

Ja zawsze wystawiam takie niby kompleciki np spodenki + gratis bluzeczka itp i całkiem nieźle się sprzedają z dużymi zestawami nigdy nie próbowałam:no: Monia a jak dzieciaczki się czują?
miło że pytasz :-)dzieciaczki już dużo lepiej ale antybiotyk mają do końca tygodnia więc jeszcze ten tydzień posiedzimy w domku niech wykurują sie porządnie:tak:

miło że pytasz :-)dzieciaczki już dużo lepiej ale antybiotyk mają do końca tygodnia więc jeszcze ten tydzień posiedzimy w domku niech wykurują sie porządnie:tak:

No to super wiesz co tak sobie myślałam ostatnio bo pisałaś że Mati biega po domu w rajtuzach i spodniach a kiedyś też pisałaś jakie masz temperatury w domu i pamiętam że masz tak jak ja może jemu jest za goraco:baffled: zgrzeje się po chwili jakis przeciąg i przeziębienie gotowe. Jak tak miałam z Tuśką w zeszłym roku co róż była przeziębiona i dopiero lekarz na prywatnej wizycie kazał mi się popukać w głowę bo mała była za ciepło ubierana w domu a wtedy przecież nie była w ciągłym ruchu co też wpływa na to czy zgrzana czy nie. Zresztą nie wiem to takie moje przemyślenia:zawstydzona/y:

reklama

Zobaczcie tu sa te same kiecki a kolory zupełnie inne
SUKIENKI na Każdą OKAZJĘ Mix KOLORÓW !! (528586781) - Aukcje internetowe Allegro
akurat z listonoszem sie zjechalismy:-p
Agulka baardzo przypadł mi do gustu ten fason. Mama uszyje mi taką, tylko chyba czerwona mi się marzy. Fajnie spłaszczy mi to miejsce gdzie cycki powinny być i nie bedzie widać jakie są. Normalnie nigdy nie miałam kompleksów,aż do teraz:szok:

Do góry