reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Hurda a Ciebie zwolnili czy wygasla ci umowa?
z tego co pamiętm to wygasła, ale jak była w ciąży jeszcze w czasie jej trwania to muszą przedłużyć:tak:

ja w pierwszej ciąży bardzo chciałam dziewczynkę i w drugiej też, bo pragnęłam by Maja miała siostrę tak na przyszłośc, bo ja mam brata, ale kontakt z nim mizerny. A teraz nie zamieniłabym mojego Dudusia:no: na dziewczynę

Ja smarczę, leczę się tabletkami Sudafet i specyfikem z czosnku ( troche go zmodyfikowałam bo dodałam miód) i smakuje nawet dziecim:tak:. Maja smarcze też, Adaś jak na razie sie jeszcze trzyma:tak:

reklama
witajcie kochane
Hrudzia właśnie miałam Ci pisac o prawach kobiet w ciąży ale widze, że Wy juz wszystko obcykałyście:tak::tak:

dziewczynki mam do Was pytanko czy czytałyście ksiązke "Język dwulatka" bo ja zastanawiam się czy warto ja kupić....

Gagulec egzamin sprawnościowy? A co stara sie na plicjanta czy wojskowego czy klawisza. czy...... A jak tam Twoje plany "wojskowe" narzeczona mojego kuzyna jest kapralem

Podpislam orzeczenie ze z koncem urlopu wychwawczego czyli 23 stycznie br podpisuje wypowiedzenie umowy o prace za POROZUMIENM STRON. ( pracowalam na czas nieokreslony 8 lat!) czy to cos zmienia? Wg moich obejrzanych stron prawnych ja moge sie od tej umowy uchylic a pracodawca widzac kwit ze jestem w ciazy nie ma prawa mnie zwolnic.
Gagulec - wlasnie jaki egzamin sprawnosciowy? Czy twoj malz jest mundurowym?
Asiek - ja mam, zaczelam czytac...ale jakos ostatnio mysli mam kolo innej ksiazki ( Malzenstwo XXI)..

Ostatnia edycja:
Podpislam orzeczenie ze z koncem urlopu wychwawczego czyli 23 stycznie br podpisuje wypowiedzenie umowy o prace za POROZUMIENM STRON. ( pracowalam na czas nieokreslony 8 lat!) czy to cos zmienia? Wg moich obejrzanych stron prawnych ja moge sie od tej umowy uchylic a pracodawca widzac kwit ze jestem w ciazy nie ma prawa mnie zwolnic.

nie ma żadnego znaczenia w momencie kiedy jesteś w ciąży do dnia porodu masz zapewnioną pracę :tak::tak:

Czesc dziewczynki wpadlam na momencik powiedziec ze zyje.U mnie zycie toczy sie toczy na wysokich obrotach,tydzien temu moje urodzinki w domu w sobote dla znajomych w poniedzialek bylismy w Manchesterze zalatwiac paszport dla Andzi a jutro sa urodziny Fabusia w szkole a w sobote balanga w domu wiec masa pracy przedemna.
Pozatym zyje juz wyjazdem do PL 12 lutego.Zaczelam robic sobie rozpiske na te 10 dni w polsce co mam do zalatwienia i wychodzi na to ze czas zleci jak z bicza strzelil.Masa,masa zalatwiania przedemna i nie ukrywam ze wiekszosc czasu chce spedzic z mama.
Majandra jesli chodzi o nasze spotkanie to napisz w jaki dzien tygodnia najlepiej Tobie pasuje.Sorki ze tam pytam ale naprawde bede miala mlyn.

reklama
Gagulec egzamin sprawnościowy? A co stara sie na plicjanta czy wojskowego czy klawisza. czy...... A jak tam Twoje plany "wojskowe" narzeczona mojego kuzyna jest kapralem

Gagulec - wlasnie jaki egzamin sprawnosciowy? Czy twoj malz jest mundurowym?
.

Egzamin do przodu- na piąteczkę:tak: Nie jest mundurowym, dopiero teraz chce zmienić profesję i nie ukrywam że, wojsko kusi mieszkaniem. Jak to jest w praktyce to jeszcze nie wiem.
Co do moich planów wojskowych-mnie wojsko ciągnie ze względu nie na korzyści materialne- od zawsze podobały mi się kobiety w mundurach ( bez żadnych skojarzeń, proszę:-D). Muszę się wsiąść ostro za siebie i troszkę poćwiczyć, podpatrzeć jaka droga jest od w-f do zatrudnienia i przede wszystkim dowiedzieć się jak to wojsko wygląda z punktu widzenia kobiety i jakie są perspektywy szkoleniowe. Troszkę mnie przeraża szkoła oficerska , a dokładnie język angielski- bo noga z niego jestem:zawstydzona/y:

Do góry