reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

Kciukasy zacisniete!!!!!!!!!! nie zapomnijcie dac nam znac!

kochane... czy ktoras z Was ma krwotoki z nosa w ciazy a wczesniej nie miala?

reklama
Kciukasy zacisniete!!!!!!!!!! nie zapomnijcie dac nam znac!

kochane... czy ktoras z Was ma krwotoki z nosa w ciazy a wczesniej nie miala?
ja mialam w poprzedniej ciazy kilka razy. teraz jeszcze krwotokow nie mam, ale czesto mam sporo krwi na husteczce jak wydmu****e nos... podobno tak bywa i potem minie :-)

JESTEM JUŻ PO IIII?

Zdrowy dorodny synuś :))

Jestem szczesliwa wiedziałam że bedzie synuś i nawet szłam od razu mu coś kupić:D

Fakt zlał mnie deszcz ale chociaż paputki kupiłam :D

TAKŻE WYPRAWKI CZAS ZACZĄC HIE HIE HIE :D

Witam się:)
Patrysia i Stokrotka gratuluję chłopców:)
Fasolka gratuluję córeczki.
Wczoraj miałam wizytę a więc tak z maluszkiem wszystko ok wody płodowe ok łożysko też ok spytałam o płeć i lekarz mówi że raczej dziewczynka ale nie potwierdza tego na 100%,maleństwo bardzo ruchliwe zobaczymy może potwierdzi na wizycie w czerwcu,wczoraj miałam ciśnienie 140/70 mam 3 razy dzennie mierzyć ciśnienie jak się powtórzy takie ciśnienie mam natychmiast z nim się skontaktować.

hej Laseczki, gratuluję wszystkim tym, które poznały płeć Dzieciątek. Ja jestem padnięta po weekendzie na uczelni, a teraz tez mam zamieszanie, bo zakładamy firmę. Odebrałam dziś wyniki, cukier glukoza po i przed obciążeniem oki wyszła, ale niestety te choler...bakterie nadal są.........o matko krew mnie zalewa, i zwiększyła się ilość leukocytów i ph wzrosło, nie wiem co ten mój doktorek wymyśli ale już 2 razy miałam kurację i mam po dziurki w nosie tych tab. dowcpinych, chcę coś co zacznieeee działać,,,aha wizyta 18 maja godz. 18:40
krew z nosa od czasu do czasu u mnie tez się pojawia

reklama
gratuluje patrysiu! :) ale szczescie z Ciebie tryska! az milo popatrzec :-D:-D:-D

marta - no mam, mam wrazenie zatkanego nosa.
ja wiem, ze krwawienie z nosa to normalny ciazowy objaw ze wzgledu na zwiekszona objetosc krwi (a wlasciwie osocza) ale kurcze jaki meczacy to objaw. wszedzie chodze z chusteczkami, bo nigdy nie wiadomo kiedy poleci. Poszlam wczoraj do mejgo lekarza. Jego akurat nie bylo ale polozna zbadala mi cisnienie i pobrala krew do badania, dala mi tez kontakt do jakiegos lekarza, ktory ma mi nos poogladac i zobaczyc czy mozna mi jakos ulzyc i zobaczyc jakie juz sie zniszczenia dokonaly w srodku.
wczoraj to strasznie bylo meczace miedzy 6 rano a poludniem 3 razy. dzisiaj rano polecialo zanim zdazylam glowe podniesc. ja bron boze nie chce marudzic, bo to ani nie boli, ani nic ale tak myslalam, ze moze znajde tu towarzysza krwotocznego ;-):-D

Do góry