reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

Jasminum no to gratuluję 100% dziewczynki.
Mi też jakoś czas strasznie leci, mam takie ambitne plany, a od niedzielnej pogody nic mi się nie chce.

Fasolka gratuluję córeczki i udanej wizyty - super :) Maleńka jest śliczna na tych fotkach.

Stokrotka wdech i wydech i liczymy do stu... Relax. Meliska. Nie ma co się denerwować. Gratuluję synusia. Najlepiej iść do jednego lekarza i powiedzieć mu o swoich wątpliwościach.
Nie zazdroszczę. zrobili ci taki mętlik w głowie, że człowiek sam głupieje.
Ja powiedziałam ostatnio mojej gince o twardnieniu brzucha i powiedziała, że może, ale na kilkanaście sekund, a inaczej coś nie tak. Ale sprawdziła, wymacała, zrobiła usg i wszystko ok.
Często mam wrażenie, że jak chodzę czy stoję to mam twardy brzuch, a to trzeba się położyć na plecach i wtedy jak jest miękki to ok.
A tak w ogóle już pisałam, że niektórzy się mineli z powołaniem.

Hurtowo za wizyty w tym tygodniu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Stokrotko ja chodzę prywatnie do dormedu na tarchominie, to chyba rzut beretem od Ciebie, bo przy tym parku, polecam panią liljanę, tam chodzę na usg, 130 zł, ale konkretnie.
Za to na nfz chodzę na plac hallera do przychodni, nie mogę narzekać i jest rzeczowo. Trzymam kciuki i faktycznie masz się nerwów! trzymaj się cieplutko

ja tez raz byłam w Dormedzie, usg 130+wizyta 110 bodajże, strasznie się cenią, byłam u babki Lilla Szymankiewicz, nie przeczę spoko kobitka, ale cenowo nie na moja kieszeń niestety :no:

stokrotka Biedactwo Ty nasze, Ty to masz pecha z tymi lekarzami, szczerze Ci wspolczuje kurcze czy oni moga tak sobie odmawiac przeciez skoro chcialas do nich przejsc to cos w poprzednim lekarzu Ci nie odpowiadalo a Ty masz sie czuc komfortowo chodzac tam co m-c....nie dziwie sie ze sie wnerwilas ehhhh tulam Cie mocno:*

miq, polisia, bunny &&&&&&& za jutrzejsze wizyty:)

KCIUKI PROSZE KCIUKI PROSZE GDYŻ NA 14:10 MOJA WIZYTA!!:))

Wiem wiem powtarzam sie ale to dla mnie na prawdę ważny dzien :)

reklama
Do góry