reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Kochane ja mogę polecić karmi na laktacji. Co prawda ja problemu nie mam ale wczoraj z mężem na smaka wypilam i cała koszulka do wyciskania nad zalewem. Plus łóżko mokre. Normalnie nachylilam się i kapało po nogach ;)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

O karmi też mówiły położne tylko karmić dopiero po 3 godzinach niby można sama nie wiem a moja nieraz chce częściej i jak tu wyczuć

Maruda202 dziękuję pocieszylas mnie [emoji4]a jak tam rana po cc bo mojej prawie nie wiadac i jest bardzo cienka [emoji4]

Aniaczarnula to jutro jak wrócę do domu to zrobię . A dużo tego trzeba wypić aby było więcej mleka ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja profilaktycznie unikam ze wzgledu na to , ze moj syn mial skaze białkowa i teraz dmucham na zimne. Wiadomo calkiem nie odrzuce bo wapń ale tez nie przesadzam

reklama
Do góry