reklama
Kochane ja mogę polecić karmi na laktacji. Co prawda ja problemu nie mam ale wczoraj z mężem na smaka wypilam i cała koszulka do wyciskania nad zalewem. Plus łóżko mokre. Normalnie nachylilam się i kapało po nogach
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi mówiły żeby od razu po nie karmić. Żeby chociaż godzina minęła
aniaczarnula
Fanka BB :)
Tak herbata z mlekiem
Maruda202 dziękuję pocieszylas mnie [emoji4]a jak tam rana po cc bo mojej prawie nie wiadac i jest bardzo cienka [emoji4]
Aniaczarnula to jutro jak wrócę do domu to zrobię . A dużo tego trzeba wypić aby było więcej mleka ?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Aniaczarnula to jutro jak wrócę do domu to zrobię . A dużo tego trzeba wypić aby było więcej mleka ?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
aniaczarnula
Ja pije szklaneczke bo boje sie przesadzac z nabiałm
J
Jabłuszkowa
Gość
A to nabiału trzeba unikać jak się karmi ? Mi mówili ze tylko cytrusów unikać i pikantnych rzeczy
aniaczarnula
Ja profilaktycznie unikam ze wzgledu na to , ze moj syn mial skaze białkowa i teraz dmucham na zimne. Wiadomo calkiem nie odrzuce bo wapń ale tez nie przesadzam
reklama
Maruda202 dziękuję pocieszylas mnie [emoji4]a jak tam rana po cc bo mojej prawie nie wiadac i jest bardzo cienka
Moja wygląda ładnie aczkolwiek przy dotknięciu czuć takie zgrubienie w jednym miejscu,lekarka mówiła że się podgoi i będzie ok.