reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Ja jutro idę zaklepać pierwszeństwo do porodu rodzinnego w moim szpitalu. Jak dochodzę to w czwartek mam wizytę. I jak dobrze pójdzie to na ślub jeszcze pojadę. Bo mała ani trochę się nie pcha ;)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja piszę juz ze szpitala. Niestety taka tu procedura, ze zbadaja mnie dopiero jak się poloze na oddział. Wiec leżę. I dowiedzialam sie, ze szyjka jeszcze dluga na 1 cm i brak rozwarcia... za 2-3 dni beda cos dzialac, zeby wywolywac... przeczuwam cc przez to rozwarcie..:no:

Wszystko z moją księżniczka dobrze na ktg wariowala [emoji4]waga między 3100 a 3500 (wczoraj na polnej było 2700) krwawienie mogło być od skracania się szyjki rozwarcie tak jak było nic się nie powiekszylo powiedziała że jak nie urodze do 22.09 to mam do niej przyjść na ktg i wizyte ale mówi że raczej urodze [emoji2]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

A ja piszę juz ze szpitala. Niestety taka tu procedura, ze zbadaja mnie dopiero jak się poloze na oddział. Wiec leżę. I dowiedzialam sie, ze szyjka jeszcze dluga na 1 cm i brak rozwarcia... za 2-3 dni beda cos dzialac, zeby wywolywac... przeczuwam cc przez to rozwarcie..:no:
u mnie też ponoć taka procedura
ja dziś troszke na piłce skakałam i wydaje mi sie ze tez beda mi wywoływać albo CC zobaczę co jutro lekarz powie bo narazie cisza a szkoda bo pogoda ładna to spacerki by były

amcia wybaw sie na weselu bo następna impreza nie wiadomo kiedy

mialam ktg o 16. Pisaly sie skurcze co 12-15min 60-80% Polozna mowi ze moga spowodowac pekniecie worka plodowego i odejcie wod... tylko to rozwarcie by sie przydalo..
mi odeszły wody o 2 w nocy do szpitala pojechałam o 8:00 rano i miałam rozwarcie 2 cm na ktg nic nie było ale tez nic nie czułam i 21:30 maiłam dopiero 10 cm więc sie martw kochana
3mam za Ciebie kciuki !! i czekam grzecznie na swoja kolej hehe

reklama
Mi też by mogło rozwarcie pójść szybciej by poród przebiegł . A lena i tak posladkowo . Wiecie że przy cc mąż może być przy nas do moje tu wydobycia dziecka [emoji5]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry