reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

A mnie znacznie opadł brzuch. Wczoraj poczułam ostry ból w okolicach pępka. A potem ulga na przeponie. I dzisiaj napewno fajnie by mi się spało gdyby nie drętwiejące dłonie. Już nawet siku mnie tak nie wzywa i nie budzi jak ten okropny ból dłoni

reklama
aniaczarnula tez mnie czasem boli przy pepku. Takie kłucie, ciągnięcie. Moj brzuch tez niuziutko. Do tego starszak miał wczoraj kiepski dzien ciągle miotował....

Cześć dziewczyny ! U mnie strasznie dużo kłucia na dole, aż mnie wykrzywia. I tak od 2 dni. Noc pierwsza od 3 dni pospana ;) Dzisiaj tutaj też gorąc, wysiedzieć na dworze się nie da.

Witam się dziewczynki i ja u nas również gorąc i duchota ,remont powoli dobiega do końca jutro myje okna i sprzątam bo czuję się dziwnie coraz częściej mam skurcze brzuch niziutko przez co co chwilę sikam a leki biorę tylko do jutra i mam odstawić
Aniaczarnula mnie też ręce strasznie dokuczają ale to wszystko nasilają obrzeki
Pozdrawiam wszystkie i życzę miłej i spokojnej niedzieli

Dziękuję ale ja też czuję że to już nie długo daję sobie tydzień nie więcej
Aniaczarnula ciekawe która pierwsza urodzi bo coś czuję że u ciebie też już godzina 0 coraz bliżej

reklama
Do góry