reklama
aniaczarnula
Fanka BB :)
Nie nic mi nie przepisywał. Kazał mi tylko mało pić i kontrolować ciśnienie , żeby nie dopuścić do stanu przedrzucawkowego co jest groźne dla życia dzieckaaniaczarnula a przepisał Ci lekarz jakieś leki moczopędne?
Ta końcówka ciąży jest okropna człowiek zrzędzi narzeka sama siebie nie poznaje
Napisane na 9005X w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny jestem w ferworze prasowania i chciałam was zapytać jak składacie bodziaki bo złożyłam rękawki i dół do środka i przez pół no i zastanawiam się czy to "ekonomiczne".Złapałam się na tym że jeszcze troche jak porozdzielam te ciuszki to mi szafy braknie a chciałabym żeby było dobrze i bez zbędnego szukania czegokolwiek
Mamuśki jeśli któraś potrzebowała by ciuszków dla maleństwa, sprzedam wielka paczkę dla księżniczki córka jest z sierpnia 2015 więc rzeczy są na topie ! Polecam i życzę samych szybkich porodów
Link do: Sprzedam mega paka DZIEWCZYNKA 56-62 ponad 120 szt
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: Sprzedam mega paka DZIEWCZYNKA 56-62 ponad 120 szt
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej, dziewczyny, jestem świeżo upieczoną forumowiczką. Nie wiem czy ten wątek już był ale tak się zastanawiam, czy myślicie już o ubrankach na wyjście ze szpitala? Jak myślicie co maleństwu przygotować? Termin mam na drugą połowę września, chociaż co będzie to się okaże bo małej się trochę śpieszy i od miesiąca leżymy z pessarem i na cegłach i stąd moje pytanie. Pozdrawiam wszystkie wrześniowe mamusie :-)
reklama