Dziewczyny czy któraś z was miała grypę żołądkowa w ciąży ? Jak sobie radzić :0
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dostalam ostatnio od położnej pròbki balsamu palmersa. Jest rewelacyjny. Gdzie go kupowałyscie i jaka jest cena
To duzo odpoczywaj i ciesz sie pòki co tą swobodą.jak tam mamusie po weekendzie ???
Ja od dziś na L4 i wielka laba (sama w domu z energicznym 3 latkiem)
ciągle bolą mnie dolne plecy i tyłek i chyba lepiej nie bedzie
Ja dostalam ostatnio od położnej pròbki balsamu palmersa. Jest rewelacyjny. Gdzie go kupowałyscie i jaka jest cena
Napisane na 9005X w aplikacji Forum BabyBoom
Witam dziewczyny Chciałabym dołączyć do wrześniowych mamusiek Od dawna zabieram sie za napisanie do Was ale co chwile cos... Mam do Was pytanie od kilku dni prawie cały czas czuje ruchy dziecka prawie cały dzień z małymi przerwami i wieczorem to samo. Ruchy cały czas czuje na dole brzucha Niewiem już co mam myślec czytałam rożne opinie i wole poradzić sie was ponieważ jesteście na tym samym etapie co ja. Niby powinnam sie cieszyć ze cały czas czuje ze sie rusza ale niewiem czy to nie za często zastanawiam sie kiedy ten maluszek wogole śpi... Wizytę mam 16 maja wiec jeszcze trochę czasu. Bardzo proszę Was o informacje jak to u Was wyglada może to normalne tylko jestem przewrażliwiona