reklama
magica
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny I ja się przyłącze. To moja 3 ciąża, w domku mam już trzyletnią córeczkę. Teraz czekamy na synka. Jesteśmy już po usg polowkowym, malec duży i zdrowy, jedynie mam problem z łożyskiem ale liczę na to, że wszystko będzie ok.
anik.
Mama Krzysia :)
Czesc Anik kochana jak sie czujesz ?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Dobrze
Leci dzień za dniem, mam sporo roboty więc nie myślę. Krzyś mi się niestety rozłożył - ma zapalenie oskrzeli. W niedzielę na pomocy całodobowej byliśmy, dostał antybiotyk, na szczęście jest lepiej.
Ćwiczę już drugi miesiąc, schudłam w sumie sporo... jeszcze trochę i będzie jeden rozmiar niżej, więc super
gosia2808
Fanka BB :)
Dobrze
Leci dzień za dniem, mam sporo roboty więc nie myślę. Krzyś mi się niestety rozłożył - ma zapalenie oskrzeli. W niedzielę na pomocy całodobowej byliśmy, dostał antybiotyk, na szczęście jest lepiej.
Ćwiczę już drugi miesiąc, schudłam w sumie sporo... jeszcze trochę i będzie jeden rozmiar niżej, więc super
A kiedy kochana wracasz do staran ?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Piszę do Pań z ogromną prośbą- czy są tu przyszłe Mamusie, które zechciałyby poświęcić chwilkę czasu na wypełnienie ankiety, która jest mi niezbędna do napisania pracy magisterskiej? Będę ogromnie wdzięczna!
Link do: Wiedza żywieniowa kobiet w ciąży
Link do: Wiedza żywieniowa kobiet w ciąży
aniaczarnula
Fanka BB :)
Ja dzis po wizycie u gin. Wypytalam sie o opis usg. Wszystko ok. Podał mi wszystkie pomiary dzidzi. Rosnie zdrowo. Zadnych odchylen nie ma. Wyniki ogolnie dobre. Jedynie przepisal mi zelazo bo mam lekką anemię.
Po poludniu zaś bylam na grupowym spotkaniu z anastezjologiem i polozną z porodowki, ktore dotyczylo metod łagodzenia bòlu porodowego i możliwosci zastowania znieczulenia zewnątrzoponowego przy porodzie naturalnym. Fajnie , że dzisiaj mòj szpital ma tyle do zaoferowania w tym temacie. Nie to co 11 lat temu. Tamten poròd źle wspominam. Tym bardziej , że zakonczył się użyciem kleszczy.
Napisane na 9005X w aplikacji Forum BabyBoom
Po poludniu zaś bylam na grupowym spotkaniu z anastezjologiem i polozną z porodowki, ktore dotyczylo metod łagodzenia bòlu porodowego i możliwosci zastowania znieczulenia zewnątrzoponowego przy porodzie naturalnym. Fajnie , że dzisiaj mòj szpital ma tyle do zaoferowania w tym temacie. Nie to co 11 lat temu. Tamten poròd źle wspominam. Tym bardziej , że zakonczył się użyciem kleszczy.
Napisane na 9005X w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
magica
Zaciekawiona BB
Gratuluję udanej wizyty u mnie w szpitalu takich spotkań chyba nie ma, ciekawe jak z tym znieczuleniem będzie w praktyce.
Jakie miałaś wyniki, że dostałaś żelazo? Ja na razie walczę naturalnie, ale już dwa razy miałam wyniki poniżej normy, teraz będą kolejne badania i zobaczę czy coś się zmieni.
Jakie miałaś wyniki, że dostałaś żelazo? Ja na razie walczę naturalnie, ale już dwa razy miałam wyniki poniżej normy, teraz będą kolejne badania i zobaczę czy coś się zmieni.