reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Laski przesadzacie. Zdecydowałyśmy, że przejdziemy na wątek zamknięty i to nasza decyzja, a wy macie do nas o to pretensje. Tak jak już pisałam, które chcą to się udzielają, a wy tworzycie nowe forum. Macie żal o to że nie chcemy się dzielić z wami naszymi przeżyciami, rodzinnymi sprawami, zdjęciami? To chyba normalne, nie znamy się przecież.
Annam ma rację długo czekała z grupą zamkniętym. Wcześniej czytałyście, a jak teraz nie piszemy to chcecie dołączyć ? Ale po co ? Przecież tylko chciałyście czytać , niej nie czułyście potrzeby udzielania się

Proponuję czytać ze zrozumieniem.

Jesteś 19 tygodni w ciąży i nagle zaczęłaś szukać forum ? Jakbyś się udzielała wcześniej to byś wiedziała , że tworzymy grupę i bys się zapisała

Choćby była tuz przed porodem to ma taką możliwość.

Rosie szkoda zdrowia, nie dajmy się prowokować.

reklama
Powiem Wam że w przerwach od zerkania na forum nasmażyłam sobie stosik naleśników - z domowym dżemikiem, pycha. Humor mi się znacznie poprawił. A Wy jak się macie?

A dziewczyny z Wrocławia 07/05 w Magnolia Park możecie zrobić sobie darmowe usg 4d oraz porozmawiać z ekspertami. Akcja jest od 11:00 fo 16. Pewnie masa osób będzie ale może die uda ;)

Hejka
Widzę ,ze wątek się rozruszał,chyba Panie z zamkniętego zatęskniły i zaczęły udzielać się tutaj,nie wiem tylko po co skoro mają swój prywatny.My nie mozemy podczytywac ,ale One mogą hmmmm ciekawe....
dobra koniec tematu.
Byłam dzisiaj na wizycie i masakra okazało się to najgorze .Mam łożysko przodujące wrastające w blizne po cesarce.Mam się oszczędzać i modlić ,zeby nie pojawiły się krwawienia.Masakra ,boję się ze skonczy się wczesniejszym porodem.
Nic wiecej się nie dowiedzialam ,serce bije jak trzeba za 2 tygodnie drugie prenatalne a tam dokładniej na to zerkną.

Juliana no nie jest to optymistyczne ślę trzeba być dobrej myśli. .. ja mam nisko ułożone... niby nie przodujące ale zawsze jakieś ryzyko jest..

reklama
Hejka
Widzę ,ze wątek się rozruszał,chyba Panie z zamkniętego zatęskniły i zaczęły udzielać się tutaj,nie wiem tylko po co skoro mają swój prywatny.My nie mozemy podczytywac ,ale One mogą hmmmm ciekawe....
dobra koniec tematu.
Byłam dzisiaj na wizycie i masakra okazało się to najgorze .Mam łożysko przodujące wrastające w blizne po cesarce.Mam się oszczędzać i modlić ,zeby nie pojawiły się krwawienia.Masakra ,boję się ze skonczy się wczesniejszym porodem.
Nic wiecej się nie dowiedzialam ,serce bije jak trzeba za 2 tygodnie drugie prenatalne a tam dokładniej na to zerkną.
Nie ma sensu drążyć tego tematu. Zajmijmy sie nami i naszymi malenstwami. Kurcze trzymam kciuki za ciebie i twoje malenstwo. Bedzie dobrze [emoji6]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry