reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Popieram Tysie. Ja tu już tu prawię nie zaglądam. Długo czekałyśmy z utworzeniem zamkniętego wątku więc jak ktoś nas czytał to mógł zacząć się udzielać. Nie możecie się obrażać, my znamy się już parę miesięcy, poruszamy prywatne tematy. Które dziewczyny z zamkniętego wątku chcą się tu udzielać to piszą, a wy już tworzycie nową grupę i nic złego w tym nie ma dziewczyny :)

Myślę że żadna z nas się "nie obraziła" tu chodzi o przyzwoitość. Forum dyskusyjne służy wymianie informacji między uczestnikami ale też mogą z nich czerpać inni,niekoniecznie zalogowani-może szukają akurat odpowiedzi na nurtujące ich pytania?
Nie ma przymusu wypowiadania się,ja sama zanim tutaj trafiłam przeglądałam inne fora-to również-bo chciałam znaleźć miejsce w sieci które "żyje" a nie jest pozostałością sprzed paru lat. Nie od razu też włączyłam się w dyskusję i nie czuje się w związku z tym jak niecny podglądacz...
Forum powinno być miejscem przyjaznym,wiadomo że każda z nas może mieć swoje zdanie i też o to w tym chodzi żeby je wyrażać,ale nie polega na tym żeby tworzyć sztuczne niepotrzebne podziały.
Uważam też że nie każda osoba która tu zagląda ma śmiałość odrazu udzielać się w wątku,a może nie trafiła jeszcze na odpowiedni moment. Z pewnością obecna sytuacja nie jest zachęcająca,a i u mnie wzbudza niesmak. No bo skoro argumentujesz że znacie się długo i macie prywatne sprawy...no ok,są komórki,maile ale wybrałyście taką opcję,wasza sprawa.Kazda z nas wypowiadając się ujawnia jakąś swoja prywatność i decyduje na ile chce ją pokazać,a tematy na tym forum są tak różne że naprawde nie wiem co trzeba by pisać żeby jeszcze czymś zaskoczyć.
Rozwaliła mnie też opinia koleżanki która stwierdziła że jak bedziemy sie tu udzielać to nas zaproszą,ja osobiście dziękuję za tą nobilitację(chociaż jej nie otrzymałam ale i na nią nie liczę),nie mam nic do ukrycia i nie czuje się gorsza.
Szkoda że stworzyłyście taką sytuację.
Tyle w temacie ode mnie

Ostatnia edycja:
reklama
Maruda202 w pełni popieram . Ja też kiedyś poprosiłam o dopisanie do grupy i otrzymałam odp że wątek jest dla osób udzielających się. Poczułam się jakby mi ktoś w mordę strzelił więc wykasowalam wpis (w sumie nie wiem po co) ale miałam żal jakis. Wtedy akurat pracowałam jeszcze i nie miałam nic szczególnego jeszcze do powiedzenia więc tylko czytałam i porownywalam mniej więcej mój przebieg ciąży do pozostałych. Teraz jestem na l4 , mam więcej czasu na różne rzeczy więc i udzielam się czesciej. Ale niesmak pozostał [emoji53]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Maruda202 w pełni popieram . Ja też kiedyś poprosiłam o dopisanie do grupy i otrzymałam odp że wątek jest dla osób udzielających się. Poczułam się jakby mi ktoś w mordę strzelił więc wykasowalam wpis (w sumie nie wiem po co) ale miałam żal jakis. Wtedy akurat pracowałam jeszcze i nie miałam nic szczególnego jeszcze do powiedzenia więc tylko czytałam i porownywalam mniej więcej mój przebieg ciąży do pozostałych. Teraz jestem na l4 , mam więcej czasu na różne rzeczy więc i udzielam się czesciej. Ale niesmak pozostał [emoji53]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma co,każda z nas pisze w ramach swoich możliwości,wtedy kiedy ma na to akurat czas.
Szkoda zdrowia na takie bzdury,jest nas tu jeszcze troche to myślę że damy sobie radę :))

Dziewczyny każdy ma swój wybór. Zaczęlysmy pisać od samego początku gadaliśmy o różnych rzeczach. Chcemy się bliżej poznać. Dlatego została stworzona grupa zamknięta. Czekałam z jej utworzeniem 3 tyg. Dopisywaly sie dziewczyny. Teraz możemy pisać o bardziej intymnych sprawach itd. Nikt wam nie każe wychodzić z forum bo my mamy grupę zamknięta. Alę chcąc uniknąć sytuacji np o piżamach ciazowych przychodzi wiadomość prywatna od xxxx co mamy pod tą piżama itd.
Po to jest forum zamknięte aby móc mieć "intymność"

Dziewczyny każdy ma swój wybór. Zaczęlysmy pisać od samego początku gadaliśmy o różnych rzeczach. Chcemy się bliżej poznać. Dlatego została stworzona grupa zamknięta. Czekałam z jej utworzeniem 3 tyg. Dopisywaly sie dziewczyny. Teraz możemy pisać o bardziej intymnych sprawach itd. Nikt wam nie każe wychodzić z forum bo my mamy grupę zamknięta. Alę chcąc uniknąć sytuacji np o piżamach ciazowych przychodzi wiadomość prywatna od xxxx co mamy pod tą piżama itd.
Po to jest forum zamknięte aby móc mieć "intymność"

No jeszcze by brakowalo żebyście nam kazały opuszczac forum...Już nie wiecie co macie wymyśleć.Nie widziałam takich sytuacji na innych forach.
Wasz wybór wiec piszcie sobie intymnie o tych piżamkach,nikt was nie zmusza do pisania tutaj.
Tylko co z tym "strasznym podglądactwem" które tak was raziło a teraz bedzie z waszej strony...
Szkoda czasu na takie jałowe tłumaczenia,róbcie sobie co chcecie

Dzień dobry

Wiecie co ja to chyba się niedługo obrażę na moją wagę i schowam ją głęboko na dno szafy :dry:
wczoraj się zważyłam to już pokazała 70,7 kg maskara :eek: a tu dopiero na półmetku jestem :unsure:
z drugą córką 71kg ważyłam w 33 tygodniu ciąży a w dniu porodu doszłam do 78 kg więc w tym przypadku to chyba dobiję do 90 kg :eek:
Wydaje mi się że nie jem za dużo tzn nie jej więcej niż przed ciążą więc nie rozumiem dlaczego tak dużo przybieram :unsure:
Ja to witam się z NIĄ tylko raz w tygodniu na razie 4 na plusie ale muszę się pilnować nie chciałabym mieć trzech cyferek [emoji51]

To po co siedzicie na forum wrzesnioweczki , powinnyście opuścić to forum i znaleźć sobie prywatne bardziej 'intymne'miejsce do plotkowania , teraz my nie chcemy 'podgladaczy' i nie to ze maruda jest nie miła po prostu wyraża swoje zdanie , co tego tez juz nie wolno ?
To wasze forum pewnie aż huczy od plot na nasz temat bo przecież jak to tak możemy ;D to jest zalosne .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry