KasiaMarysia23
Fanka BB :)
to puść
Jak puszcze to normalnie cie znajdę i udusze gołymi rękoma, bo tylko nas tu denerwujesz!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to puść
Nie o płeć mi chodzi. Tylko o dzieci - skąd je wzielas?
Ukradłas komuś?
Bo przecież ich nie urodziłaś - bo takim przypadku scierwo z jajami musiało by Ci te dzieci zrobić......
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
czuje się źle, bo nosze w sobie balast, którego nienawidzę tak bardzo. przestańcie mnie straszyć, co jest zabójstwem palenie i ćpanie w ciazy, kąpanie się w gorącej wodzie, czy picie alkoholu? bo właśnie piwem się racze, chociaż nie paliłam i nie piłam od lat.
A proszę weźcie i wytnijcie go z mojego brzucha i hodujcie gdzieś w jakimś akwarium. A co zabroni mi ktoś aborcji w Holandii? pójde za to siedzieć, śmiech
to nie średniowiecze by przyjmować zło od losu
moje córki nigdy nie zaakceptują takiego ścierwa z jajami, szmatławca i pasożyta
to jest forum publiczne, każdy ma prawo tu pisac i czytać, jak pozbędę się balast to nie bedzie mi potzrebne żadne leczenieWitajcie!
Można w jakiś sposób zgłosić "nadużycie" na tym forum? Wpisy nowej osoby na naszym wątku mnie do cholery doprowadzają!! Dziewczyno, idź się leczyć!!! Tu piszą kobiety które KOCHAJĄ swoje dzieci bez względu na to jaką będą miały płeć albo czy będą zdrowe czy nie!!! Utwórz sobie inny wątek i mam zajmuj się pierdzieleniem głupot! Myślisz, że rusza nas to że wypisujesz jakieś chore teksty? Domyślam się nawet, że to jakiś głupi żart z Twojej strony pisząc tu takie brednie.
Nie życzę sobie, żebyś pisała takie rzeczy na NASZYM wątku! Tu są kobiety, które chcą spokoju a nie czytania takich rzeczy!