reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Nie o płeć mi chodzi. Tylko o dzieci - skąd je wzielas?
Ukradłas komuś?
Bo przecież ich nie urodziłaś - bo takim przypadku scierwo z jajami musiało by Ci te dzieci zrobić......

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

nie ukradłam, urodziłam. Nie mam nic do dorosłych facetów, ale chłopca nie zaakceptuje. Liczyłam, że któraś mnie pocieszy, że może lekarz się pomylił tydzień 12=3 dni robione usg genetyczne. pleć stwierdzona pod kątem układania wypustek płciowych.

Kochane ,nie irytujcie się :) cos Wam Powiem :p
Miałam za mało obowiązków wiec jestem od wczoraj Niania :)
O 13 znów przychodzi moja dwuletnia podopieczna :))

czuje się źle, bo nosze w sobie balast, którego nienawidzę tak bardzo. przestańcie mnie straszyć, co jest zabójstwem palenie i ćpanie w ciazy, kąpanie się w gorącej wodzie, czy picie alkoholu? bo właśnie piwem się racze, chociaż nie paliłam i nie piłam od lat.
A proszę weźcie i wytnijcie go z mojego brzucha i hodujcie gdzieś w jakimś akwarium. A co zabroni mi ktoś aborcji w Holandii? pójde za to siedzieć, śmiech
to nie średniowiecze by przyjmować zło od losu
moje córki nigdy nie zaakceptują takiego ścierwa z jajami, szmatławca i pasożyta

Zaraz cie kur... udusze.nie pisz tu i nie podnos nam cisnienia

Cześć dziewczyny! Nie pisałam wczoraj bo od razu po wizycie pojechaliśmy do Warszawy. Spędziliśmy tam cały dzień, oglądaliśmy wózki, kupiłam sobie torebkę. Chciałam kupić spodnie ciążowe ale nic mi się nie podobało, a jeśli już to cena powalała. Ogólnie ubrania ciążowe nie wiedzieć czemu są bardzo drogie. Gdy wracaliśmy rozpętała się taka śnieżyca, że myślałam że żywi nie dojedziemy :( Śnieg zacinał prosto w szybę prawie nic nie było widać. Z tego wszystkiego dostałam takiej migreny, że od razu po powrocie poszłam spać. A dziś miałam ponad 150 postów do nadrobienia :)

Moje maleństwo ma 8,63 cm. Pan doktor dokładnie je obejrzał i w takim skupieniu, że aż zaczełam się bać ale w końcu powiedział że dzieciątko jest zdrowe, przezierności i wszystkie pomiary są w porządku. Ślicznie fikało i machało rączkami :) Mąż patrzył jak zahipnotyzowany, jak usłyszeliśmy serduszko to miał uśmiech od ucha do ucha :) Moja waga spadła prawie 3kg i TSH się unormowało do 2,130. Dostałam aż 7 zdjęć, w tym 1 z usg 3D. Co do płci powiedział, że jest jeszcze duże ryzyko pomyłki więc nie będzie jeszcze nic mówił.

Witajcie!
Można w jakiś sposób zgłosić "nadużycie" na tym forum? Wpisy nowej osoby na naszym wątku mnie do cholery doprowadzają!! Dziewczyno, idź się leczyć!!! Tu piszą kobiety które KOCHAJĄ swoje dzieci bez względu na to jaką będą miały płeć albo czy będą zdrowe czy nie!!! Utwórz sobie inny wątek i mam zajmuj się pierdzieleniem głupot! Myślisz, że rusza nas to że wypisujesz jakieś chore teksty? Domyślam się nawet, że to jakiś głupi żart z Twojej strony pisząc tu takie brednie.
Nie życzę sobie, żebyś pisała takie rzeczy na NASZYM wątku! Tu są kobiety, które chcą spokoju a nie czytania takich rzeczy!

reklama
Witajcie!
Można w jakiś sposób zgłosić "nadużycie" na tym forum? Wpisy nowej osoby na naszym wątku mnie do cholery doprowadzają!! Dziewczyno, idź się leczyć!!! Tu piszą kobiety które KOCHAJĄ swoje dzieci bez względu na to jaką będą miały płeć albo czy będą zdrowe czy nie!!! Utwórz sobie inny wątek i mam zajmuj się pierdzieleniem głupot! Myślisz, że rusza nas to że wypisujesz jakieś chore teksty? Domyślam się nawet, że to jakiś głupi żart z Twojej strony pisząc tu takie brednie.
Nie życzę sobie, żebyś pisała takie rzeczy na NASZYM wątku! Tu są kobiety, które chcą spokoju a nie czytania takich rzeczy!
to jest forum publiczne, każdy ma prawo tu pisac i czytać, jak pozbędę się balast to nie bedzie mi potzrebne żadne leczenie

Do góry