reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Ale figura!kornela123 czułam się jak słonica bo jeszcze pod koniec strasznie puchły mi nogi i ręce...na szczęście szybko też brzuch straciłam i w nie długi czas po ciąży zaczęłam nosić ubrania rozmiar 36 ...ale przez moją super pracę w ciągu tego roku przybrałam zbędne kilogramy
fotka z czerwca 2013...sorki że bez głowy
Zobacz załącznik 748640
Ja zamowilam rybaczki, dresy i sukienkę z Asos. Na szczęście dobrze leżą i bez brzuszka... ale może jeszcze się przydadzą.Dla mnie to magia co piszecie o ubraniach, kupuje leginsy i mam zamiar ogrodniczki
Miłego dnia. Zmykam do szpitala po mój wynik!
kornela123
Fanka BB :)
Trzymam kciuki bedzie dobrze.Dziewczyny dzisiaj na 16 mam wizytę ,stres jak nigdy martwie sie czy wszystko ok ;((
kornela123
Dziewczyny na to ciagniecie w boku pomoże mi no-spa? No tak mnie boli-chyba jajnik i plecy z tylu.
pola06
Oj miejmy nadzieje ze bez potrzeby się stresujemyPola06 łączę się w bólu też mam dziś wizytę i wielkiego stresa
kornela123
Kciuki zaciśnięte ja na swija tez czekam z niecierpliwosciaPola06 łączę się w bólu też mam dziś wizytę i wielkiego stresa
KasiaMarysia23
Dziewczyny dzisiaj na 16 mam wizytę ,stres jak nigdy martwie sie czy wszystko ok ;((
Trzymam kciuki &&&&&& będzie dobrze
reklama
KasiaMarysia23
Dziewczyny na to ciagniecie w boku pomoże mi no-spa? No tak mnie boli-chyba jajnik i plecy z tylu.
Spróbuj mi nie bardzo pomagało ale wzięłam 1 jak juz ostro dawało się we znaki