reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Jak czytałam u ruchach Waszych dzieciątek na badaniach to łezka mi się zakręciła, ciekawe co ja za tydzień zobaczę :) dzisiaj coś mnie mdłości oszczędzają więc sprzątam ile się da. Staram się przez te choroby grypy nie wychodzić do ludzi także męża wysłałam do sklepu (od wczoraj stosuje u siebie dietę 1500kcal). W ogóle w rodzinie co drugi na antybiotyku także nawet nie odwiedzam.

reklama
Jak czytałam u ruchach Waszych dzieciątek na badaniach to łezka mi się zakręciła, ciekawe co ja za tydzień zobaczę :) dzisiaj coś mnie mdłości oszczędzają więc sprzątam ile się da. Staram się przez te choroby grypy nie wychodzić do ludzi także męża wysłałam do sklepu (od wczoraj stosuje u siebie dietę 1500kcal). W ogóle w rodzinie co drugi na antybiotyku także nawet nie odwiedzam.

Ja też przez tą grypę staram się nie wychodzić, szczególnie że zawsze wszystko łapie i wiecznie jestem przeziębiona. Jakby było mało od półtora roku nie mogę wyleczyć męczącego kaszlu - pamiątki po krztuśccu.

Moja mama porównała ruchy dziecka do małej rybki pływającej w brzuchu :)

Witam!
Ja dziś jestem nie do życia. Mdłości, głowa mi pęka i okropnie zimno. Wczoraj wzięłam pod język pierwszą tabletkę Luteiny i poczułam się źle. Myślicie, że wzięcie luki może mieć związek ze złym samopoczuciem?
Miłego popołudnia.
Jest niestety wiele takich opinii:( ja biore dopochwowo i tez sie zle czuje od kiedy zaczelam brac, z tym ze to byla koncowka 5tc, wiec wczesniej mialam prawo nie miec objawow;(

ckai3e3kikq3p3qp.png

Ja biore, juz tyle wytrzymalam, to dam rade;) zreszta jak czytam tutaj, sporo dziewczyn ma jeszcze gorzej. Mam brac do 16 tc.

ckai3e3kikq3p3qp.png
A jeszcze jak na złość moja gin wyjechała na narty na tydzień i włącza się jej poczta. To Ty wytrwała jesteś. Podziwiam.

U mnie pierwsze ruchy w 16tc, pamietam lezalam na brzuchu I poczulam muskanie delikatne :) co do wakacji to marzy mi sie morze... A jak wyjdzie to sie okaze. We wtorek badanie prenatalne, nie moge sie doczekac :)

reklama
U mnie pierwsze ruchy w 16tc, pamietam lezalam na brzuchu I poczulam muskanie delikatne :) co do wakacji to marzy mi sie morze... A jak wyjdzie to sie okaze. We wtorek badanie prenatalne, nie moge sie doczekac :)
Ja tez we Wtorek prenatalne mam ;)))
Ile placisz ?

Do góry