reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
HappyMum89 - mija endo też mi powiedziała, że w ciąży jest norma do 2,5. Jak jest wyżej to trzeba zbijać. Nawet lepiej jest żeby było mniej.

anik - ja również przyłączam się do czekających, mam nadzieję, że powiedzą Ci już konkrety.

Anik czekamy !!

Dziewczyny wylądowałam w sklepie po bluzke wyszłam z 2 parami spodni i 2 bluzami !:)

Gołąbki juz się pichca mmm wpadajcie :p

Gołąbki juz się pichca mmm wpadajcie :p
Wczoraj wieczorem zazyczylam sobie wietnamskiej zupki rybnej i wtedy maz powiedzial, ze niestety jeszcze nie ma teleportacji, ale ma przeczucie, ze jak bedzie, to bedzie uzywana glownie do jedzenia. Cos w tym jest. ;)

Happy, robiąc tsh masz przy wyniku normy i akurat u mnie z tego patrzyli. U każdego jest inaczej. Byłam z wynikami u rodzinnej i ginekologa i twierdzą, że jest dobrze. A co do internetu to wiem, że piszą o tych normach w internecie. Żadnych leków nie brałam i nie biorę.

Mój wynik:
Ja tez mam taka norme na wyniku 4.2 ale ona tyczy sie osob doroslych ale nie w ciazy
Ciaza ma inne normy

Uwazam malusiolka ze powinnas to skonsultowac z endokrynologiem. To jest specjalista od tarczycy a nie jakis ginekolog

Happy, zobaczymy. Niedługo znowu lece na badania. Jeżeli podobny wynik będzie to wybiore się do endokrynologa.

Pola, pochwal się ubrankami w odpowiednim wątku :) Co do gołąbków, to aż mi ślinka leci.

reklama
Do góry