reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Kurcze jak dla mnie to takie rzeczy powinny byc szybko zalatwiane... Dla Cie ie tez zawsze psychicznie inaczej...daj znac jak bedziesz miala wynik drugiej bety.
A jak będzie za szybko podjeta decyzja to nie będzie 100% pewności ze diagnoza byla sluszna ,chca miec pewnosc

reklama
Anik Ściskam Cię mocno , czekamy na wynik :)

A to dla wszystkich Naszych dziewczynek
2ijm2v8.jpg

Tylko ta beta dzisiaj mogła być zrobiona szybciej. W sensie wynik. Ostatnio wynik był w południe. To tak ciężko zajrzeć w kartę, przyjść na salę i powiedzieć co jest?

ann-nna ja mam na imię Alicja i bardzo mi się to imię podoba ;-) ;)
Hess to świetnie że wizyta przebiegła pozytywnie :tak:
:tak:
Molly_88 strasznie niską masz temperaturę :eek:
emi_ka najlepiej wyniki skonsultować z lekarzem:confused:
Ser pleśniowy bym z chęcią zjadła :tak:...ale na Tartar bym się nie skusiła nawet nie będąc już w ciąży:baffled:
KasiaRo co do nietypowych zachcianek to w poprzednich ciążach obżerałam się czekoladą a teraz to tylko mam jakąś maniakalną ochotę na jabłka...wczoraj zjadłam 5 i to wcale nie małych a dziś już 3 i czuje nie dosyt:errr:
gabeeee mniam mniam truskaweczki...smaka mi narobiłaś ;-) ;):laugh2:
anik nadzieja umiera ostatnia...trzymaj się...:confused:
KasiaMarysia współczuję wymiotów:confused:

Przed ciążą (5.11) robiłam TSH i wyszło w normie (kilka lat temu tez jakoś wykonywałam to badanie i wszystko było w porządku) a to ostatnie badanie z 28.01 wykazały że TSH podskoczyło mi do 4,6 ulU/ml gdzie norma jest do 4,2ulU/ml...no i nie wiem czy jest się czym przejmować czy to po prostu taka u mnie norma w ciąży...niestety tego badania w poprzednich ciążach tez nie miałam by to porównać:sorry2:

ann-nna ja mam na imię Alicja i bardzo mi się to imię podoba ;-) ;)
Hess to świetnie że wizyta przebiegła pozytywnie :tak:
:tak:
Molly_88 strasznie niską masz temperaturę :eek:
emi_ka najlepiej wyniki skonsultować z lekarzem:confused:
Ser pleśniowy bym z chęcią zjadła :tak:...ale na Tartar bym się nie skusiła nawet nie będąc już w ciąży:baffled:
KasiaRo co do nietypowych zachcianek to w poprzednich ciążach obżerałam się czekoladą a teraz to tylko mam jakąś maniakalną ochotę na jabłka...wczoraj zjadłam 5 i to wcale nie małych a dziś już 3 i czuje nie dosyt:errr:
gabeeee mniam mniam truskaweczki...smaka mi narobiłaś ;-) ;):laugh2:
anik nadzieja umiera ostatnia...trzymaj się...:confused:
KasiaMarysia współczuję wymiotów:confused:

Przed ciążą (5.11) robiłam TSH i wyszło w normie (kilka lat temu tez jakoś wykonywałam to badanie i wszystko było w porządku) a to ostatnie badanie z 28.01 wykazały że TSH podskoczyło mi do 4,6 ulU/ml gdzie norma jest do 4,2ulU/ml...no i nie wiem czy jest się czym przejmować czy to po prostu taka u mnie norma w ciąży...niestety tego badania w poprzednich ciążach tez nie miałam by to porównać:sorry2:
Norma do 4 jest dla doroslego czlowieka (nie bedacego w ciazy w wypadku kobiet) w ciazy tsh nie powinno przekraczac 2.5. Ja mialam wynik 3.5 i endokrynolog szybko mi zbil do 1.8
W 1 trymestrze to wazne zeby wyniki tarczycy byly ok. Ja polecialam szybko do endo bo czytajac o skutkach podwyzszonego tsh bylam przerazona

reklama
Do góry