reklama
HappyMum89
Fanka BB :)
Nie masz suwaka dlatego myslalam ze mojaHappyMum89 to nie najmłodsza ;-) u mnie jest 7t 6d, czyli wychodzi, że 8 tydzień :-)
pola06
Pola, masz 10t 4d czyli 11tc
Super !
KasiaRo
Nie znam sie, ale moze to jakas kwestia techniczna zwiazana z rodzajem linku. Ja uzylam takiego, przy ktorym bylo zaznaczone ze jest na forum babyboom.A Twój to ja tez widzę ,jako jedyny na forum na dodatek o!
Forum uzywam tylko przez telefon.
HappyMum89
Ja widze tylko wlasny
Wlasnie jak ty go wkleilas ze nawet cytujac go widac
gosia2808
Anik jestem w szoku ze oni tak sie nie spiesza z tym tylko wszystko powoli... Normalnie szok.. Jak jak bylam u gina w cZwatyek dostalam skierowanie do szpitala na zabieg to pojechalam prosto do szpitala zapytac czy moge nastepnego dnia rano przyjechav na zabieg.. I nastepnego dnia o 8 bylam w szpitalu a o 15 bylo juz po wszystkim. Oni juz podtawili jakas konkretna diagnoze ?
KasiaRo
Basia to bardzo ladne imie!U mnie będzie problem z imieniem bo ja chciałam nazwac dziewczynke Basia a mojemu sie nie podoba :-( a chłopak to spodobał mi sie Mikołaj.
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Kasia, u mnie na telefonie nie widzę suwaczków, ale przez tablet widzę wszystkie.
KasiaMarysia23
Ja też nie widzę suwaczków ;(
U mnie też się podoba Basia i Marysia też
U mnie będzie problem z imieniem bo ja chciałam nazwac dziewczynke Basia a mojemu sie nie podoba :-( a chłopak to spodobał mi sie Mikołaj.
U mnie też się podoba Basia i Marysia też
reklama
pola06
J tez wybieralam taki na BB ale na laptopie go ustawialam , tylko teraz taki len ze nawet laptopa nie chce mi się odpalic i wszystko na telefonie robięNie znam sie, ale moze to jakas kwestia techniczna zwiazana z rodzajem linku. Ja uzylam takiego, przy ktorym bylo zaznaczone ze jest na forum babyboom.
Forum uzywam tylko przez telefon.