reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Witajcie!
Anik daj znać jak wyniki. Trzymam kciuki.
KasiaMarysia23 ja wstałam szybko o 6 bo mój M wyjeżdżał i robiłam mu kanapki. On pojechał, a ja rzyganko pierwszy raz. Zolcia bo tylko trochę wody wypiłam. Az się boje jak będzie tak codziennie.
Miłego dnia zycze

6-7tc Brałam luteine pod język , która mi pomogła bo wcześniej brałam luteine dopochwowo 3x dziennie i duphaston 2xdziennie i to mi nie pomagalo. A i minus jest taki że mi usg zrobili jak przyszłam i pożniej musiałam czekać ponad tydzień na kolejne usg i kolejną bete. Czyli cały tydzień w stresie z milionem historii z oddziału..

Pola, ja od dziecka mam tak, że na coś wpadam. Ale w tym przypadku zakręciło mi się w głowie, bo ciśnienie mi skoczyło.

KasiaMarysia23, nie da się zakryć. Tyle fluidu dałam, że i tak widać. Ale dobrze, że dzisiaj lepiej niż wczoraj to wygląda. Kochana, kciuki za wizytę :* Ja najpierw na 8:00 dzieci do przedszkola zawiozę i do lekarza pojadę. Najwyżej trochę w kolejce posiedzę, chyba że uda mi się wejść szybciej tak jak ostatnio, bo jakaś kobieta nie dojechała :)

Anik, kurde te czekanie najgorsze:\ Jesteśmy z Tobą.

Pola, ja jakiś czas temu miałam jak Ty z siusianiem. U mnie okazało się, że podrażniłam się, bo mydła użyłam. Ja ogólnie używam płynu do intymnej "Będę Mamą" i jest rewelacyjny.

Nie powiedział mi

Kurde no to już wg dziwne że nie dają ci nic na podtrzymanie ani nie mówili o wielkości zarodka... Rada wielka musisz się wziąć do kupy z nerwami bo pewnie teraz siedzisz cała zestresowana a to nie pomaga,a wręcz szkodzi , o której masz obchód? wyniki z bety pielegniarki powinny mieć za godzine jakoś więc mozesz się przejść za h i zapytać czy już nie ma.

reklama
Do góry