reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Witam☺
U mnie zaczynają się nocne wędrówki do WC. Lenia mam okropnego i ciężko mi się do czegokolwiek zabrać, a w planach mam przemeblowanie.
Dobrego dnia dla Wszystkich

reklama
Dzień dobry :)

Acgug ja też odwiedzam WC w nocy kilka razy, ale mam tak już od 7tc.

Dziś czuję się w miarę :) tylko dłonie mnie swędzą i czuje, że są pełne wody.
Zamówiłam sobie wagę, taką z pomiarem wody, tłuszczu i mięśni. Wtedy będę wiedziała, czy przybieram w tłuszczyk czy w wodę.

Życzę Wam wszystkim miłego dnia :)

A tak w ogóle to wyskoczył mi na wynikach badań wynik ujemny na różyczkę mimo, że byłam szczepiona i przechodziłam ją. Mam nadzieję, że to jakiś błąd.

hejka

Musiałam zaliczyć dzisiaj wizytę w przychodni bo mi się Amanda dziś rozłożyła...obudziła się z rana z silnym bólem gardła i takim dziwnym kaszlem...pani dr od razu stwierdziła że ma zapalenie krtani i zaleciła inhalacje, antybiotyk i syropy :confused: wczoraj miała mieć bal karnawałowy w szkole a tu doopa siedzi w domu :baffled:

Brzuch mnie ciągle ciągnie i boję się, że coś będzie nie tak. Martwi mnie ból pleców - miałam solidny upadek rok temu, zignorowałam, a potem od czasu do czasu coś mnie zarwało w krzyżu. Teraz mnie boli regularnie (wystarczy, że założę na chwilę buty na obcasie). Nie mocno, ale niepokojąco. Sama nie wiem, czy coś (co?) z tym robić.
problemy z kręgosłupem mogą być wskazaniem do cc więc na pewno o tych bólach musisz porozmawiać z ginem:sorry:
kobieto kiedy ty te książki czytasz?? byłaś na jakimś kursie szybkiego czytania :-) :)
he he nie na żadnym kursie szybkiego czytania nie byłam :rofl2: a kiedy czytam np. z rana jak dziewczynki są już w szkole i przedszkolu...przed obiadem i po kolacji jak już dziewczynki leżą smacznie w łóżeczku:cool2:
dzisiaj akurat starszą mam w domu więc z rana ona zabrala się za czytanie swojej książki a ja do swojej i tak tą drugą książkę doczytałam do 70 strony potem musiałyśmy się zabrać do szykowania na wizytę do przychodni bo miałyśmy na 11.10 a jeszcze do 10.30 w piżamach byłyśmy...godzina w przychodni i oto jesteśmy w domku zaraz coś przekąsimy i znów mam czas na książkę (ta ma 182 strony także też do wieczora powinnam skończyć):rolleyes:
a wczorajsza książka była bardzo króciutka raptem 115ston także nie dało jej się nie przeczytać:tak:
Malusiolka oby takie koszmary nigdy Cię już nie nawiedzały :confused: nie stresuj się tym razem musi być dobrze!
kasia2439 koniecznie zapytaj o ten wynik lekarza :confused:

no pobyty w szpitalu i choroby kp nie ułatwiają ....

ja też na początku karmiłam z nakładkami przez jakiś mc ale dlatego, że Ola przez pierwsze 3 doby była na OIOMie i była na butli i nie umiała złapać ale potem ją przestawiłam i udało s
piękny wynik, a same się odstawiały ?

oczywiście, że można karmić po cc

ja usypiając małą prawie zasnęłam...chyba zaczyna się faza snu :-p

Same by sie w zyciu bie odstawily :)) meki przeszlam ,dlatego teraz tylko rok

Widzę temat karmienia.
Próbowałam z synkiem ale w szpitalu zero pomocy. Położne twierdziły, że nie mam pokarmu (fakt pierwsze doby po porodzie nic nie było ale w trzeciej co nieco się ruszyło), że brodawki płaskie i miały gdzieś. Próbowałam przez nakładki ale mały źle chwytał i mu lecieć chyba nie chciało. Dostawał butle i pogardzil mną ;)
Z drugim będę walczyć o kp. Będę rodziła w innym szpitalu, no i mam na miejscu kuzynki, które są bardzo chętne do pomocy.

Dziewczyny .. Byłam na usg i widoczny jest pęcherzyk ciążowy ale pani doktor powiedziała ze jest za wczesna ciąża i dzidzi niw widać jeszcze i żebym
Wróciła
Za kilka tygodni , miałam lekkie różowe
Plamienie podczas badania i strasznie sie martwię , czy któraś z was miała podobnie ?

Rosie a który to tydzień ciąży?
Ja na pierwszej wizycie tez widziałam pecherzyk, a 2 tygodnie później biło juz serce. Także nie martw się. Wszystko będzie dobrze☺

reklama
Dziewczyny .. Byłam na usg i widoczny jest pęcherzyk ciążowy ale pani doktor powiedziała ze jest za wczesna ciąża i dzidzi niw widać jeszcze i żebym
Wróciła
Za kilka tygodni , miałam lekkie różowe
Plamienie podczas badania i strasznie sie martwię , czy któraś z was miała podobnie ?
U mnie na wizycie tez tak było.
11 idę na kolejną.

Do góry