reklama
Dzień dobry
Acgug ja też odwiedzam WC w nocy kilka razy, ale mam tak już od 7tc.
Dziś czuję się w miarę tylko dłonie mnie swędzą i czuje, że są pełne wody.
Zamówiłam sobie wagę, taką z pomiarem wody, tłuszczu i mięśni. Wtedy będę wiedziała, czy przybieram w tłuszczyk czy w wodę.
Życzę Wam wszystkim miłego dnia
Acgug ja też odwiedzam WC w nocy kilka razy, ale mam tak już od 7tc.
Dziś czuję się w miarę tylko dłonie mnie swędzą i czuje, że są pełne wody.
Zamówiłam sobie wagę, taką z pomiarem wody, tłuszczu i mięśni. Wtedy będę wiedziała, czy przybieram w tłuszczyk czy w wodę.
Życzę Wam wszystkim miłego dnia
hejka
Musiałam zaliczyć dzisiaj wizytę w przychodni bo mi się Amanda dziś rozłożyła...obudziła się z rana z silnym bólem gardła i takim dziwnym kaszlem...pani dr od razu stwierdziła że ma zapalenie krtani i zaleciła inhalacje, antybiotyk i syropy wczoraj miała mieć bal karnawałowy w szkole a tu doopa siedzi w domu
dzisiaj akurat starszą mam w domu więc z rana ona zabrala się za czytanie swojej książki a ja do swojej i tak tą drugą książkę doczytałam do 70 strony potem musiałyśmy się zabrać do szykowania na wizytę do przychodni bo miałyśmy na 11.10 a jeszcze do 10.30 w piżamach byłyśmy...godzina w przychodni i oto jesteśmy w domku zaraz coś przekąsimy i znów mam czas na książkę (ta ma 182 strony także też do wieczora powinnam skończyć)
a wczorajsza książka była bardzo króciutka raptem 115ston także nie dało jej się nie przeczytać
Malusiolka oby takie koszmary nigdy Cię już nie nawiedzały nie stresuj się tym razem musi być dobrze!
kasia2439 koniecznie zapytaj o ten wynik lekarza
Musiałam zaliczyć dzisiaj wizytę w przychodni bo mi się Amanda dziś rozłożyła...obudziła się z rana z silnym bólem gardła i takim dziwnym kaszlem...pani dr od razu stwierdziła że ma zapalenie krtani i zaleciła inhalacje, antybiotyk i syropy wczoraj miała mieć bal karnawałowy w szkole a tu doopa siedzi w domu
problemy z kręgosłupem mogą być wskazaniem do cc więc na pewno o tych bólach musisz porozmawiać z ginemBrzuch mnie ciągle ciągnie i boję się, że coś będzie nie tak. Martwi mnie ból pleców - miałam solidny upadek rok temu, zignorowałam, a potem od czasu do czasu coś mnie zarwało w krzyżu. Teraz mnie boli regularnie (wystarczy, że założę na chwilę buty na obcasie). Nie mocno, ale niepokojąco. Sama nie wiem, czy coś (co?) z tym robić.
he he nie na żadnym kursie szybkiego czytania nie byłam a kiedy czytam np. z rana jak dziewczynki są już w szkole i przedszkolu...przed obiadem i po kolacji jak już dziewczynki leżą smacznie w łóżeczkukobieto kiedy ty te książki czytasz?? byłaś na jakimś kursie szybkiego czytania
dzisiaj akurat starszą mam w domu więc z rana ona zabrala się za czytanie swojej książki a ja do swojej i tak tą drugą książkę doczytałam do 70 strony potem musiałyśmy się zabrać do szykowania na wizytę do przychodni bo miałyśmy na 11.10 a jeszcze do 10.30 w piżamach byłyśmy...godzina w przychodni i oto jesteśmy w domku zaraz coś przekąsimy i znów mam czas na książkę (ta ma 182 strony także też do wieczora powinnam skończyć)
a wczorajsza książka była bardzo króciutka raptem 115ston także nie dało jej się nie przeczytać
Malusiolka oby takie koszmary nigdy Cię już nie nawiedzały nie stresuj się tym razem musi być dobrze!
kasia2439 koniecznie zapytaj o ten wynik lekarza
pola06
Fanka BB :)
no pobyty w szpitalu i choroby kp nie ułatwiają ....
ja też na początku karmiłam z nakładkami przez jakiś mc ale dlatego, że Ola przez pierwsze 3 doby była na OIOMie i była na butli i nie umiała złapać ale potem ją przestawiłam i udało s
piękny wynik, a same się odstawiały ?
oczywiście, że można karmić po cc
ja usypiając małą prawie zasnęłam...chyba zaczyna się faza snu
Same by sie w zyciu bie odstawily ) meki przeszlam ,dlatego teraz tylko rok
anik.
Mama Krzysia :)
Widzę temat karmienia.
Próbowałam z synkiem ale w szpitalu zero pomocy. Położne twierdziły, że nie mam pokarmu (fakt pierwsze doby po porodzie nic nie było ale w trzeciej co nieco się ruszyło), że brodawki płaskie i miały gdzieś. Próbowałam przez nakładki ale mały źle chwytał i mu lecieć chyba nie chciało. Dostawał butle i pogardzil mną
Z drugim będę walczyć o kp. Będę rodziła w innym szpitalu, no i mam na miejscu kuzynki, które są bardzo chętne do pomocy.
Próbowałam z synkiem ale w szpitalu zero pomocy. Położne twierdziły, że nie mam pokarmu (fakt pierwsze doby po porodzie nic nie było ale w trzeciej co nieco się ruszyło), że brodawki płaskie i miały gdzieś. Próbowałam przez nakładki ale mały źle chwytał i mu lecieć chyba nie chciało. Dostawał butle i pogardzil mną
Z drugim będę walczyć o kp. Będę rodziła w innym szpitalu, no i mam na miejscu kuzynki, które są bardzo chętne do pomocy.
Dziewczyny .. Byłam na usg i widoczny jest pęcherzyk ciążowy ale pani doktor powiedziała ze jest za wczesna ciąża i dzidzi niw widać jeszcze i żebym
Wróciła
Za kilka tygodni , miałam lekkie różowe
Plamienie podczas badania i strasznie sie martwię , czy któraś z was miała podobnie ?
Wróciła
Plamienie podczas badania i strasznie sie martwię , czy któraś z was miała podobnie ?
reklama
anik.
Mama Krzysia :)
U mnie na wizycie tez tak było.Dziewczyny .. Byłam na usg i widoczny jest pęcherzyk ciążowy ale pani doktor powiedziała ze jest za wczesna ciąża i dzidzi niw widać jeszcze i żebym
Wróciła
11 idę na kolejną.