reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Ja karmilam 3.5 miesiaca ale to byla dla mnie katorga. Przy kazdym przystawianiu do piersi mialam wrazenie ze zyletkami ktos mi je tnie tak bolalo. Mleka mialam za duzo bo mlody sie dusil i krztusil pijac, tak pod cisnieniem lecialo. Zaczelam sciagac i podawac butla a w ten sposob pokarm szybko zanikal. Mam nadzieje ze tym razem bedzie lepiej. Od 7 miesiaca leciala juz mi siara z piersi potrafilam miec cala mokra koszulke
U mnie bylo podobnie, sciagalam mleko co 3h w dzien i w nocy, po 5,5 msca zaprzestalam, mialam dosyc. Tym razem chce w koncu karmic piersia i zdecydowaniej dluzej...

reklama
Co do karmienia to będę musiała zapytać czy mogę. kilka lat temu Miałam usuwanego guza (z którym chodziłam 2 lata) miałam kilkanaście szwów wewnątrz piersi nie bolało mnie wcześniej ale teraz blizna jest bardzo wrażliwa ;(

Ja teraz nie planuje jak długo będę karmić piersią...wyjdzie "w praniu":confused:

Acgug próbowałam karmić przez te silikonowe nakładki to jeszcze bardziej zęby z bólu zaciskałam:baffled:

Ja karmilam 2,5 Roku jedno i 2,5 drugie w sumie 5 lat bez przerwy,tym rrazem planuje tylko rok i definitywnie koniec

jeju <3 ja dopiero 19 mam wizyte..

Jak po wizycie ?

KasiaMarysia23 a nie mówiłam, że niedługo zaczniesz jeść ze smakiem?
Zrobiłaś mi smaka na fasolkę po bretonsku
Cieszę się z udanych wizyt. Oby tak dalej.
Co do karmienia piersią. Córkę karmiłam 11 miesięcy i teraz tez chciałabym tyle karmić.

A tak tak, 2 dokładni fasolki, jogurt , pizze grzeję:D
Jem póki mogę :D

Oj moje Drogie!

Jak dobrze, że Was mam :) jest się komu wyżalić, bo domownicy czasem nie rozumieją :) zawsze dacie jakieś mądre rady :) jak te z silikonowymi nakładkami :) pewnie mi się przyda :)

Bardzo się cieszę z Waszych udanych wizyt :) super, że u nas wszystkie Maluchy zdrowe, oby tak dalej :)

A powiedzcie mi, czy to prawda, że po cc nie można karmić piersią? Coś mi się o uszy obiło, ale ja się nie znam na tym kompletnie, dlatego Was pytam :)

Ja dziś super samopoczucie, prawie żadnych mdłości. Może powoli będzie puszczać. Oby tylko z Dzidzią było dobrze :) a brzuch to już mam, nie wiem czy ciążowy, czy tłuszczowy :p :D

KasiaMarysia jedz na zdrowie, dla siebie i Maleństwa :) :*

Oj moje Drogie!

Jak dobrze, że Was mam :) jest się komu wyżalić, bo domownicy czasem nie rozumieją :) zawsze dacie jakieś mądre rady :) jak te z silikonowymi nakładkami :) pewnie mi się przyda :)

Bardzo się cieszę z Waszych udanych wizyt :) super, że u nas wszystkie Maluchy zdrowe, oby tak dalej :)

A powiedzcie mi, czy to prawda, że po cc nie można karmić piersią? Coś mi się o uszy obiło, ale ja się nie znam na tym kompletnie, dlatego Was pytam :)

Ja dziś super samopoczucie, prawie żadnych mdłości. Może powoli będzie puszczać. Oby tylko z Dzidzią było dobrze :) a brzuch to już mam, nie wiem czy ciążowy, czy tłuszczowy :p :D

KasiaMarysia jedz na zdrowie, dla siebie i Maleństwa :) :*

ja o cc nie słyszałam nic:(
Dziękuję na pewno na zdrowie pójdzie:) po fasoli gazy :(:(:(

Molly a Ty co dziś jadłaś?

Molly_88 a kto Ci takich głupot naopowiadal ze po cc nie można karmić?
Jestem żywym przykładem ze można.

reklama
anik czy mogłabyś mi powiedzieć coś więcej o tym składzie kremu na rozstępy dla kobiet w ciąży?
Z tego co pamiętam to znasz się na tym :D

Aqua, Ethylhexyl Stearate, Aloe Vera Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Urea, Sodium Lactate, Hydrolyzed Silk Protein, Buxus Chinensis (Jojoba Oil), C18-36 Acid Triglyceride, Glycerin, Polyglyceryl-4 Isostearate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Oenothera Paradoxa Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Tocopheryl Acetate, Bisabolol, Isostearyl Isostearate, Phenoxyethanol, Magnesium Stearate, Potassium Chloride, Parfum, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Oleate, Propylenglycol Soyate, Zinc Gluconate, Citric Acid, Ethylhexylglycerin.

Do góry