reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

KasiaMarysia23 nie stresuj się tak bo tylko szkodzisz Maluszkowi. Na pewno wszystko jest ok.
Kasia2439 ja też mam jutro wizytę. Mam nadzieję, że będzie serduszko.
Zmęczenie u mnie jest okropne. Mdłości tez są ale wiecie co? Chyba trochę się do tego przyzwyczaiłam.
Dobrej nocki☺

reklama
Dzień dobry dziewczyny. Ja szykuje się do pracy w nocy męczył mnie kaszel. Herba z miodem i cytryna mam nadzieję że da radę ;( mimo tego że lubię swoją pracę to juzbym wolała iść na l4
Kasia, Acgug trzymam kciuki za wizytę
Miłego dnia ;)

Hej dziewczyny :)
Wracajac do poprzednich tematow to , tez wierze w to ze jak ktos umiera to przesyla nam nowe zycie poniewaz w maju zmarla moja mama i wydaje mi sie ze zeslala mi malenstwo zebym nigdy nie zostala sama ;)
Ja tez odstawilam fast foody choc nie mowie ,ze jak przyjdzie mi ochota to na niego nie pojde haha , no i co do jedzenia to jem czesciej ale u mnie powiem wam waga stoi narazie choc brzuch mi wybilo od wody. Ja jestem na l4 od szpitala czyli jakos ponad 3 tyg , teraz szczerze powiedziawszy balabym sie wrocic bo tam troche sie nadzwigam i nie chce sie forsowac tymbardziej ze umowa konczy mi sie w maju i mam mozliwosc wrocenia ale umowy nie przedluza..
Od wczoraj jakies bole glowy mnie mecza i chyba mi sie jakis kaszel zaczyna ;(
Powodzenia wszystkim dziewczyna na wizytach!
Aaa i witam nowe wrzesnioweczki :
Milego dnia dziewczyny :))

Cześć. Właśnie zawiozłam z mężem dziewczynki do przedszkola. A jakie szczęśliwe, bo od czwartku nie chodziły. Mąż przywiózł mnie do domu i pojechał rozliczyć się w jednej pracy i na 10:15 na rozmowę do drugiej. Trochę się stresuje. Nie powinnam, ale tak mam. Zaraz śniadanie zjem i może do łóżeczka wskoczę troche poleżeć. Muszę korzystać puki dzieci nie na, bo przez ostatnie 4 dni ciężko było.

Dziewczyny, kciuki za wizytę &&&&.

hej :)
ja chciałbym pracować do kwietnia później synkiem sie na cieszyć dla mnie to oszczędności bo syn ma nianie i place kolo 800zl miesięcznie a tak 100% wypłaty dla nas bez żadnych kosztów...
przez reformę 6-latkow nie pójdzie do przedszkola bo miejsc brak a szkoda biedaczek codziennie sie pyta kiedy idzie do przedszkola

miłego tygodnia i poprawy samopoczucia

Hej dziewczyny.
Idę dzisiaj na badania. Nerka boli mnie od wczoraj coraz mniej mi się to podoba. Wzięłam Nospę forte i czekam czy przejdzie.
Ja nie pracuje jako tako wiec i tak siedzę w domu.

Cześć ;D

Ale sie nazbierało przez dwa dni.. Byłam wyjęta z życia przez szkołe i egzaminy ;O

Dzisiaj czuję się masakrycznie, ból głowy i katar. przeleże cały dzień.

reklama
Do góry