reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Też bym bardzo chciała żeby moje dziecko samo zasypiało. Siostra męża mnie straszy że to nierealne bo dziecko będzie płakało i bedę je nosić i spać z nim w łóżku.

reklama
Moja koleżanka ma bliźniaczki, byłam w szoku będąc u niej w odwiedzinach, jak nakarmione i przwinięte poleżały chwilę na kanapie, po czym zasnęły mając obok siebie jedynie zwykłą, białą pieluszkę. Każda po jednej ;-) stwierdziła, że tak musiała je nauczyć zasypiać, bo inaczej nie dałoby rady, mając jeszcze w domu ich niewiele starszą siostrzyczkę.

Molly Kochana nie denerwuj się :-*:-* bo odnoszę wrażenie że jesteś zła.
Ja miałam robić badania wszystkie, ale jeśli usg wyjdzie dobrze to nie będę testu z krwi robić. Jedna pisze ze u niej 230 a u innych 600.

Mi zdarza się wymiotowac, mdłości już nie takie straszne. Jem coraz więcej :-D

Gabeeee który tydz? mię widać u mnie na tel. Gratuluję :-)

KasiaMarysia :) nie denerwuję się :) :*

A próbowałaś zjeść coś małego zanim wstaniesz z łóżka? Mi to pomagało, jak nie zjadłam to wymiotowałam :/ u mnie też już mdłości coraz mniejsze :) tylko czekać na II trymestr i mam nadzieję, że będzie sama przyjemność z ciąży :)

Pizza ;] zimna no zimna ale jest

Załączniki

• 1455575838147.jpg
    1455575838147.jpg
    49,1 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Z górki :):) dzidzia będzie miała potem spokój.
U Nas jest spór o dziewczynkę. Ale może Amelka weźmiemy. Podoba mi się Basia i Marysia ale jedni znajomi mówią żebym dziecka nie krzywdzila... Nie wiem już sama.

Do góry