reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Acgug ma racje. Hormony nam teraz szaleją. Powiecie o kilka słów za duzo i będziecie zalowac. Ja ide spac bo oczy mi sie zamykają.
Dobranoc

reklama
O nim czytalam jak się wypowiadala blogerka nazywa sie srokao wpisz w google powinna wyskoczy i tam ma artykuł o tym misiu.

Co do lykania suplementów to na razie łyka m kwas foliowy i kapsułke moller tranu.

Kasia przeczytam zaraz :) Ja czytałam ale same świetne opinie no i wielu znajomych sobie chwali. Myślę, że najpierw jak będzie potrzeba to stestuję suszarkę i jak będzie działało to zakupię misia

Nie rozumiem po co uczyć dziecka nawyków zasypiania przy : Suszarce ,pralce w samochodzie,na rękach ,kolyszac,czy przy piersi .... Wg mnie jest to raczej uciążliwe niż fajne ,poza tym lepiej chyba uczyć malucha zasypiać samodzielnie ,bez wspomagaczy tego typu... Moja dwojka zasypiala sama po odłożeniu do łóżeczka poprostu ,rodzice kombinują z suszarkami itd gdy dziecko ma problemy ,kolki jest nerwowe a nie tak o !

Nie rozumiem po co uczyć dziecka nawyków zasypiania przy : Suszarce ,pralce w samochodzie,na rękach ,kolyszac,czy przy piersi .... Wg mnie jest to raczej uciążliwe niż fajne ,poza tym lepiej chyba uczyć malucha zasypiać samodzielnie ,bez wspomagaczy tego typu... Moja dwojka zasypiala sama po odłożeniu do łóżeczka poprostu ,rodzice kombinują z suszarkami itd gdy dziecko ma problemy ,kolki jest nerwowe a nie tak o !
Pola u mnie było tak samo i teraz też tak planujemy ;)
Po karmieniu odkładane do łóżeczka nie znała innych rozwiązań to się nauczyła jedynego słusznego :cool:
Kupiliśmy do domu łóżeczko turystyczne i tym razem też tak zrobimy, brak mi zaufania do szczebelkowych siostra zwichnela bark a brat na takim rękę złamał :oops:

Pola u mnie było tak samo i teraz też tak planujemy ;)
Po karmieniu odkładane do łóżeczka nie znała innych rozwiązań to się nauczyła jedynego słusznego :cool:
Kupiliśmy do domu łóżeczko turystyczne i tym razem też tak zrobimy, brak mi zaufania do szczebelkowych siostra zwichnela bark a brat na takim rękę złamał :oops:
Szczebelkowe śliczne białe łóżeczko. Miałam do 3 mc u dwójki ,potem turystyczne ,jak zaczely sie wiercić .Balam sie ze sie polamia przez te szczebelki

reklama
Do góry