reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Każdy ma prawo do swojej opinii zgadzam się ale nie trzeba jej siła forsować i od razu nazywać nieodpowiedzialną matką i wypowiadać się za kogoś że woli pieniądze wydawać na szumisie i swoje przyjemności i przez to nie ma na badania. A teraz temat uważam za zamknięty.

Ostatnia edycja:
reklama
Martya za nieodpowiedzialne przeprosiłam, a resztę podtrzymuję. Pamiętaj, że to Ty pojechałaś Kasi, że to jej problem i od tego się wszystko zaczęło. I tak się składa, że siła to Ty próbujesz forsować swoje zdanie. W ogóle uważam, że jesteś bardzo pretensjonalną osobą. Kropka

Nie znasz mnie więc nie wydawaj o mnie opinii. Doczepiłaś się do mnie i prowokujesz do kłótni, ja odpierałam jedynie Twoje fałszywe zarzuty względem mojej osoby. Zakańczam ten temat.

Ostatnia edycja:
Ann-nna - 300zł to trochę mało, czy?

W pierwszej ciąży nie robiłam badań, bo nie miałam jeszcze 35 lat.
W drugiej zrobiłam i nieinwazyjne czyli usg+krew, i biopsje kosmówki.
Nie żałuję i mimo ryzyka nie wahalabym się zrobić tego jeszcze raz.

A tak zmieniając temat :-) w brzuchu mam pięknego, zdrowego chłopaka :-D :-D

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

SUPER !!; A który tydz u Ciebie ? Ja mam 29.02 wizytę i tez mam nadzieje ze sie dowiem

Ann-nna - 300zł to trochę mało, czy?

W pierwszej ciąży nie robiłam badań, bo nie miałam jeszcze 35 lat.
W drugiej zrobiłam i nieinwazyjne czyli usg+krew, i biopsje kosmówki.
Nie żałuję i mimo ryzyka nie wahalabym się zrobić tego jeszcze raz.

A tak zmieniając temat :-) w brzuchu mam pięknego, zdrowego chłopaka :-D :-D

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Gratuluję:biggrin2:
Ja miałam nadzieję że dzisiaj też poznamy płeć dziecka, ale potem zupełnie o tym zapomniałam i nie pytałam, ale gdyby było coś wiadomo to lekarz pewnie powiedziałby. widocznie trzeba jeszcze trochę u nas poczekać:errr:

reklama
Gabeeee super wieści. Po cichutku tez chciałabym chłopca.
Marzen mnie też mdłości męczą najbardziej rano. Potem da się żyć jakoś.
Dziewczyny nie kloccie się. Nie ma sensu sobie nerwy szarpać.☺

Do góry