reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
dziewczyny pytanko mam...jak jest 10t6d ciąży to to jest 10 tydzień czy 11?
10. Licza sie skonczone tygodnie

ckai3e3kikq3p3qp.png

Molly_88 dzisiaj pobrali krew. Ale wyniku jeszcze nie ma. Są fajne położne - jakby coś wiedziały dałyby mi znać. Trzeba czekać na wieczorna wizytę. Wtedy może wreszcie usłyszę jakieś konkrety.
Ogólnie staram się jakoś trzymać. Zresztą prawie cały czas ktoś u mnie jest to mi myśleć nie pozwalają. Wczoraj wieczorem się rozkleilam przy tych skurczach ale położna była, porozmawiala trochę pocieszyla...I jakoś zasnęłam.

Krzyś na razie na syropach na kaszel tylko wyladowal. Lekarka powiedziała, że powinien to zwalczyć.

Piszecie o jedzeniu, to ja dzisiaj na obiad robię zapiekankę z szynką i z zerem. Zaraz będzie gotowa :) Co do jedzenia, którego nie jem, to nie mogę mleka pić nieugotowanego, bo czuje gorzki smak. Ale tak mam od niedawna, a zawsze dużo mleka zimnego lubiłam pić.

Anik, trzymaj się i pisz do nas jak będziesz mieć czas :* Zdrówka dla synka.

Anik trzymaj się dzielnie. Jutro okaże się co dalej. Mam jednak taka cichą nadzieje, ze wszystko będzie dobrze. Ściskam mocno

Molly_88 dzisiaj pobrali krew. Ale wyniku jeszcze nie ma. Są fajne położne - jakby coś wiedziały dałyby mi znać. Trzeba czekać na wieczorna wizytę. Wtedy może wreszcie usłyszę jakieś konkrety.
Ogólnie staram się jakoś trzymać. Zresztą prawie cały czas ktoś u mnie jest to mi myśleć nie pozwalają. Wczoraj wieczorem się rozkleilam przy tych skurczach ale położna była, porozmawiala trochę pocieszyla...I jakoś zasnęłam.

Krzyś na razie na syropach na kaszel tylko wyladowal. Lekarka powiedziała, że powinien to zwalczyć.
Super ze masz takie wsparcie. Czesto w szpitalach jest wrecz odwrotnie.
Nie wyobrazam sobie co musisz przechodzic

reklama
Nie zgodze sie. 11 tydzien.
10 jest juz skonczony i leci 11. Jak skonczysz np 25 urodziny to rozpoczynasz 26 rok zycia
Tez tak myslalam, ale dwoch lekarzy wyjasnilo mi, ze jest inaczej. Wiek ciazy podaje sie w tyg skonczonych plus (ewent) dniach.

Zreszta, jak skonczysz 25 lat, to mowisz ze masz 25, a nie 26;)

ckai3e3kikq3p3qp.png

Do góry