Paulinka.1232
Fanka BB :)
Mówią że 11 z tego co mi się wydaje nawet jak 10t i 1 d to już jest 11 tydzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
10. Licza sie skonczone tygodniedziewczyny pytanko mam...jak jest 10t6d ciąży to to jest 10 tydzień czy 11?
Z tego co mi wiadomo to 11 tydzieńdziewczyny pytanko mam...jak jest 10t6d ciąży to to jest 10 tydzień czy 11?
Nie zgodze sie. 11 tydzien.10. Licza sie skonczone tygodnie
Super ze masz takie wsparcie. Czesto w szpitalach jest wrecz odwrotnie.Molly_88 dzisiaj pobrali krew. Ale wyniku jeszcze nie ma. Są fajne położne - jakby coś wiedziały dałyby mi znać. Trzeba czekać na wieczorna wizytę. Wtedy może wreszcie usłyszę jakieś konkrety.
Ogólnie staram się jakoś trzymać. Zresztą prawie cały czas ktoś u mnie jest to mi myśleć nie pozwalają. Wczoraj wieczorem się rozkleilam przy tych skurczach ale położna była, porozmawiala trochę pocieszyla...I jakoś zasnęłam.
Krzyś na razie na syropach na kaszel tylko wyladowal. Lekarka powiedziała, że powinien to zwalczyć.
Tez tak myslalam, ale dwoch lekarzy wyjasnilo mi, ze jest inaczej. Wiek ciazy podaje sie w tyg skonczonych plus (ewent) dniach.Nie zgodze sie. 11 tydzien.
10 jest juz skonczony i leci 11. Jak skonczysz np 25 urodziny to rozpoczynasz 26 rok zycia