reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2025

reklama
Ja też jestem tu nowa mam 42 lata i od 10 lat staramy się o dziecko w międzyczasie zmieniliśmy klinikę i w zeszłym roku w czerwcu udało się zobaczyć dwie kreski szok i radość która trwała 8 tygodni bo serduszko przestało bić poronienie zatrzymane , łyżeczkowanie, po drodze pojawiła się torbiel .A teraz zaczynamy nowy rozdział 2.01.2025 pierwsza beta wynik 43 i powtórka z 4.01 ,139 więc oby tak dalej tego wam i sobie życzę.😘

Jak tam dziewczyny? u mnie 5+3 na razie czuje tylko piersi i czasem coś pociągnie w dole brzucha ale tak jakby rzadziej niż wcześniej. Zimno mi i mogłabym spać cały czas :p wizytę mam dopiero 16 stycznia, to czekanie jest najgorsze. Czy robicie jeszcze betę dla sprawdzenia albo testy. Zrobiłam 2 razy i jest wzrost więcej nie robiłam więcej . Mam nadzieję że do wizyty jakoś ten czas zleci szybko bo chciałabym zobaczyć ☺️
jakie witaminy bierzecie? ja biorę ale na razie osobno kwas foliowy i omega bo takie mi zostały ale mam zamiar kupić coś z dobrym składem

Jak tam dziewczyny? u mnie 5+3 na razie czuje tylko piersi i czasem coś pociągnie w dole brzucha ale tak jakby rzadziej niż wcześniej. Zimno mi i mogłabym spać cały czas :p wizytę mam dopiero 16 stycznia, to czekanie jest najgorsze. Czy robicie jeszcze betę dla sprawdzenia albo testy. Zrobiłam 2 razy i jest wzrost więcej nie robiłam więcej . Mam nadzieję że do wizyty jakoś ten czas zleci szybko bo chciałabym zobaczyć ☺️
jakie witaminy bierzecie? ja biorę ale na razie osobno kwas foliowy i omega bo takie mi zostały ale mam zamiar kupić coś z dobrym składem
U mnie 4+6 i w sumie bez konkretnych objawów też mnie czasem brzuch zakłuje albo szybciej się zmęczę i muszę usiąść. Robiłam przyrost 3 razy był ok, więc już nie robię zrobię bhcg za tydzień w poniedziałek przed samą wizytą razem z morfologia, tsh i progesteronem z ciekawości, bo już mam wykupione. Biorę ten zestaw :)
IMG_2678.jpeg

Ja mam wizytę 13 stycznia. Bety w ogóle nie robiłam. Póki co biorę tylko kwas foliowy. Na wizycie zapytam lekarza jakie witaminy kupić 😊

reklama
Ja mam wizytę 14.01, ciąża na lekach, więc już nic więcej nie mogę zrobić, tylko czekać. Odnośnie witamin to biorę jeszcze to, co mi zostało z przygotowań. Codziennie folian, cytrynian magnezu z b6 (metyl), D, E400, q10, co drugi dzień cholina z inositolem, Dha i L-karnityna 🙂

Do góry