reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2025

I ja w końcu do Was dołączę 😊 na razie trzymałam się z daleka ze strachu, bo to ciąża z IVF po trzech latach starań.

Moje bety:
6dpt 34.3
9dpt 131.4
12dpt 435.2
14dpt 1024.

Myślicie, że już nie ma co badać dalej?

Dziś 4+6 i zaczynam czuć jakieś kłucie/rozpieranie.
Bardzo fajnie że do nas dołączyłaś ❤️ nie wiem jakie są wytyczne z kliniki ale według mnie pozostaje już tylko czekać do wizyty ☺️ kiedy wizytujesz?

reklama
U mnie pokazuje 5+4, więc nwm czy to będzie wrzesniowa, czy może raczej sierpniowa dzidzia(38 tydzień przypada mi na 20 sierpnia). Co do objaw to mam mdłości kilka razy wymiotowałam, ciągnie mnie w podbrzuszu, skutki i piersi są bardziej wrażliwe i odrobinę większe, częściej też sikam.

U mnie pokazuje 5+4, więc nwm czy to będzie wrzesniowa, czy może raczej sierpniowa dzidzia(38 tydzień przypada mi na 20 sierpnia). Co do objaw to mam mdłości kilka razy wymiotowałam, ciągnie mnie w podbrzuszu, skutki i piersi są bardziej wrażliwe i odrobinę większe, częściej też sikam.
Ja też dziś 5+4. Nie zapisywałam się na sierpniowe, bo tam wątek był już dość zaawansowany. Poza tym tam dziewczyny dość surowo podchodzą do kwestii udzielania się.

Super, że się udało nareszcie 🥹 U mnie ostatni wynik z wczoraj 1234 i już nie badam może jak będę robić morfologię i tsh przed samą wizytą to zrobię z progesteronem z ciekawości dziś 4+5 :) Kiedy wizyta?
Dziękuję 🥹
Wizytę mam umówiona na 9.01 (5+3), a w klinice mam potwierdzenie ciąży 16.01 (6+3). A Ty?

Bardzo fajnie że do nas dołączyłaś ❤️ nie wiem jakie są wytyczne z kliniki ale według mnie pozostaje już tylko czekać do wizyty ☺️ kiedy wizytujesz?
Bety dla kliniki wykonane, także chyba masz rację, teraz już czekać do wizyty 😊

Ja jestem 5+5, ale pewnie urodzę jeszcze w sierpniu. W poprzedniej ciąży miałam nadciśnienie i poród wywoływany w 39 tygodniu. Nie mniej termin mam na wrzesień więc czuję się przyszłą wrześniową mamą 😅
Ja też dziś 5+4. Nie zapisywałam się na sierpniowe, bo tam wątek był już dość zaawansowany. Poza tym tam dziewczyny dość surowo podchodzą do kwestii udzielania się.
Jesli myślimy aby w przyszłości zrobić grupę zamkniętą, to proponuję żeby tak jak na sierpniowych (i zresztą prawie wszystkich innych grupach) dodać tylko te aktywne i udzielające się osoby. ☺️ na grupie prywatnej zazwyczaj dziewczyny dzielą się bardziej osobistymi rzeczami, więc chyba nie chcemy żeby ktoś nas tylko podczytywał nie dając nic od siebie 😌

Jesli myślimy aby w przyszłości zrobić grupę zamkniętą, to proponuję żeby tak jak na sierpniowych (i zresztą prawie wszystkich innych grupach) dodać tylko te aktywne i udzielające się osoby. ☺️ na grupie prywatnej zazwyczaj dziewczyny dzielą się bardziej osobistymi rzeczami, więc chyba nie chcemy żeby ktoś nas tylko podczytywał nie dając nic od siebie 😌
Zgadzam się z tym :)

reklama
Ja jestem 5+5, ale pewnie urodzę jeszcze w sierpniu. W poprzedniej ciąży miałam nadciśnienie i poród wywoływany w 39 tygodniu. Nie mniej termin mam na wrzesień więc czuję się przyszłą wrześniową mamą 😅

to prawda, ale wiecie ja np w pierwszej ciazy dopiero po 2 miesiacach trafilam na forum wiec uwazam ze na poczatku trzeba dac szanse tym ktore dolacza pozniej :)

Do góry