reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2024

U mnie już po 🥰 od 19 delikatne nieregularne skurcze, od 23 regularne co 7 minut ale znośne . O 1 sie zaczęły nasilac i stwierdziłam że nie ma co czekać bo były co 2 minuty a do szpitala 40 km . W szpitalu na izbie 8 cm rozwarcia i poród trwał może z 2 h 🥰
Moje gratulacje 🙌🎉 cudownie, że tak szybko udało Ci się urodzić, a tak się obawiałaś tego porodu. Dużo zdrówka dla Was 😍

reklama
a było tak jak myślałaś? Jakie zwiastuny?
Ogólnie wczoraj mnie tak krzyż pobololewal tak jakbym stała za długo w miejscu albo za dużo się nachodziła. I od 19 właśnie takie nieregularne delikatne skurcze , od 23 już regularne ale nie mocne skurcze no i o 1 trochę mocniejsze co 2 minuty (i 40 km do szpitala 🙈) na izbie się okazało że rozwarcie na 8 cm więc odrazu na porodówkę 🥰

reklama
Ogólnie wczoraj mnie tak krzyż pobololewal tak jakbym stała za długo w miejscu albo za dużo się nachodziła. I od 19 właśnie takie nieregularne delikatne skurcze , od 23 już regularne ale nie mocne skurcze no i o 1 trochę mocniejsze co 2 minuty (i 40 km do szpitala 🙈) na izbie się okazało że rozwarcie na 8 cm więc odrazu na porodówkę 🥰
super to Cię oszczędziło kochana. Można powiedzieć że wymarzony poród:)

Do góry