PięknieDopiero wróciłam do domu. Dzisiaj było ogromne opóźnienie. Właśnie o dziwo wszystko dobrze mały człowiek nadrobił 3 dni i ma 2,68, czyli 9t3d. Czyli prawie równy z Twoim @Ina85 .
reklama
Ina85
Fanka BB :)
Ale super! Gratuluję! Dlaczego "o dziwo"? Jesteś w ciąży i dzidziuś pięknie rośnie Wiem, że trudno w to uwierzyć , ale tak jest i będzie Pisałaś o ciąży geriatrycznej. A mogę wiedzieć ile masz lat?Dopiero wróciłam do domu. Dzisiaj było ogromne opóźnienie. Właśnie o dziwo wszystko dobrze mały człowiek nadrobił 3 dni i ma 2,68, czyli 9t3d. Czyli prawie równy z Twoim @Ina85 .
Mam 40! Już dawno wyszliśmy z pieluch i nie planowaliśmy więcej dzieci. 2 wystarczyło w zupełności. No ale widocznie mój cykl nieoczekiwanie bardzo się wydłużył. Dlatego o dziwo, bo byłam przekonana, że ta ciąża się źle rozwija, dlatego jest tak w tyle, już miałam poronienie zatrzymane, ale chyba juz na tym etapie ciąży, w którym jestem teraz, serce za wolno biło.Ale super! Gratuluję! Dlaczego "o dziwo"? Jesteś w ciąży i dzidziuś pięknie rośnie Wiem, że trudno w to uwierzyć , ale tak jest i będzie Pisałaś o ciąży geriatrycznej. A mogę wiedzieć ile masz lat?
Ina85
To ja niewiele mniej, bo 39 skończę w kwietniu, tyle że nie mam dzieci, a ciąża trzecia. Dobrze Cię rozumiem. Ciężko uwierzyć, że wszystko jest dobrze, człowiek jest ostrożny i nawet w myślach przez jakiś czas nie wybiegałam w przyszłość. Ale wierzę w to maleństwo i pozwalam sobie na coraz więcej ... I tego spokoju również życzę TobieMam 40! Już dawno wyszliśmy z pieluch i nie planowaliśmy więcej dzieci. 2 wystarczyło w zupełności. No ale widocznie mój cykl nieoczekiwanie bardzo się wydłużył. Dlatego o dziwo, bo byłam przekonana, że ta ciąża się źle rozwija, dlatego jest tak w tyle, już miałam poronienie zatrzymane, ale chyba juz na tym etapie ciąży, w którym jestem teraz, serce za wolno biło.
Ina85
@porzeczka97 , a Ty, jak tam po wizycie? Wszystko dobrze?
majmaj
Aaaaale fajnie.Mam 40! Już dawno wyszliśmy z pieluch i nie planowaliśmy więcej dzieci. 2 wystarczyło w zupełności. No ale widocznie mój cykl nieoczekiwanie bardzo się wydłużył. Dlatego o dziwo, bo byłam przekonana, że ta ciąża się źle rozwija, dlatego jest tak w tyle, już miałam poronienie zatrzymane, ale chyba juz na tym etapie ciąży, w którym jestem teraz, serce za wolno biło.
No to jesteśmy 3 w podobnym wieku i na tą chwilę na identycznym etapie ciąży.
Ja 37 i dziś też 9tc +3d, 2,67cm człowieka
Cześć Dziewczyny. Mam termin na 15.09, byłam dopiero na jednej wizycie. Kolejna 12.02.
Mam małego skarbka w domu, synka 2l. Będę nieskromna, ale to mały geniusz, zna wszystkie literki i umie policzyć do 9. 2 lata skończy 15.02
Marze o tym by zostać po raz kolejny Mama, mam za sobą długą historię, jak w sumie większość z Was. Proszę dopisać mnie do wątku prywatnego.
Z forum baby boom z lutowych mam 2022 zawiązała nam się grupa 6 mam, spotykamy się z dziećmi, a nawet miałyśmy damski wypad do kina na „Barbie”.
Czytałam Was od początku
Jestem z Warszawy. Kto również?
Pozdrawiam
Mam małego skarbka w domu, synka 2l. Będę nieskromna, ale to mały geniusz, zna wszystkie literki i umie policzyć do 9. 2 lata skończy 15.02
Marze o tym by zostać po raz kolejny Mama, mam za sobą długą historię, jak w sumie większość z Was. Proszę dopisać mnie do wątku prywatnego.
Z forum baby boom z lutowych mam 2022 zawiązała nam się grupa 6 mam, spotykamy się z dziećmi, a nawet miałyśmy damski wypad do kina na „Barbie”.
Czytałam Was od początku
Jestem z Warszawy. Kto również?
Pozdrawiam
Moniaruda
4 bo ja też mam 37 latek etap ciąży trochę późniejszy bo 10+1 ale ja jeszcze nie byłam na żadnym USG tak że tylko nadzieja żyje, 13 mam położna i mam nadzieję usłyszeć serduszko.. ale będzie to stresująceAaaaale fajnie.
reklama
Aaaaale fajnie.
Wow, mamy nawet ten sam dzień. Mi dzisiaj lekarz powiedział, że termin jest na 10.09. nie inny. Wg om powinnam mieć na 2.09. Pewnie mu chodzi o to, że lubią kłaść do szpitala i wywoływać jak się przenosi. Ja pewnie nie przenoszę.Aaaaale fajnie.
Podziel się: