aurii_orelii
Fanka BB :)
Ciesz się bo za niedługo będzieTo jest cyrk, nastąpiło cudowne uzdrowienie i nic mi nie Dolega
Oczywiście żarty i oby nie ale dla bombelka wytrzymamy wszystko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciesz się bo za niedługo będzieTo jest cyrk, nastąpiło cudowne uzdrowienie i nic mi nie Dolega
Czyli dobrze mi sie kojarzyło, że nick znajomyWspaniale Gratulacje! Chwilę Cię nie było na kreskach! Zdradź nam coś więcej
Miłej soboty dziewczynki ja dzisiaj wstałam o 6 i nie mogłam spać dalej korzystam póki mam energię i od 5 godzin wycinam las na przedstawienie do przedszkola jeszcze tylko uszyć strój wilka i będę miała weekend
Z kresek wycofałam się przy okazji ivf, a z czasem zrobiłam sobie całkowitą przerwę od forum i w sumie dobrze mi to zrobiło. Drugi transfer- po pierwszym zaliczyłam biochem…Wspaniale Gratulacje! Chwilę Cię nie było na kreskach! Zdradź nam coś więcej
A ja czekam na to naprawdę będzie mi bardzo miło tego doświadczyćCiesz się bo za niedługo będzie
Oczywiście żarty i oby nie ale dla bombelka wytrzymamy wszystko
Trzymam mocno kciuki! i wierzę, że będzie dobrzeZ kresek wycofałam się przy okazji ivf, a z czasem zrobiłam sobie całkowitą przerwę od forum i w sumie dobrze mi to zrobiło. Drugi transfer- po pierwszym zaliczyłam biochem…
boję się cieszyć, ale to uczucie znacie
Hej I Ja się po cichu witam 3 poronienia za mną a w domku synek 20 miesięcy beta z dzisiaj 13337,8
Termin z @ 17.09