reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2024

reklama
Miłej soboty dziewczynki 😏 ja dzisiaj wstałam o 6 i nie mogłam spać dalej 🙄 korzystam póki mam energię i od 5 godzin wycinam las na przedstawienie do przedszkola 😆 jeszcze tylko uszyć strój wilka i będę miała weekend 🤪

Miłej soboty dziewczynki 😏 ja dzisiaj wstałam o 6 i nie mogłam spać dalej 🙄 korzystam póki mam energię i od 5 godzin wycinam las na przedstawienie do przedszkola 😆 jeszcze tylko uszyć strój wilka i będę miała weekend 🤪

Mnie od 4 do 5;30 mdliło, potem nażarłam się kanapek z serem żółtym i zasnęłam. Wstałam przed 10 😁

Dzisiaj jest taki piękny słoneczny dzień u nas, aż chce się żyć ❤️
Miłego dnia dla was 🥰

Wspaniale ❤️ Gratulacje! Chwilę Cię nie było na kreskach! Zdradź nam coś więcej 😏
Z kresek wycofałam się przy okazji ivf, a z czasem zrobiłam sobie całkowitą przerwę od forum i w sumie dobrze mi to zrobiło. Drugi transfer- po pierwszym zaliczyłam biochem…
boję się cieszyć, ale to uczucie znacie 😜

reklama
Do góry