reklama
Dziewczynki ja od 6.09 rozpakowana, udało się siłami natury, synuś 3450g 55 cm jesteśmy w domu od pon i uczymy się nowej rzeczywistości.
Miałam wywoływany poród wszystkim co możliwe, żel dwa razy, foley, oksytocyna, przebijanie pęcherza...ale już po wszystkim
Miałam wywoływany poród wszystkim co możliwe, żel dwa razy, foley, oksytocyna, przebijanie pęcherza...ale już po wszystkim
ver6ena
Zaangażowana w BB
gratulacje dla dzielnej mamy żyjcie zdrowo i spokojnieDziewczynki ja od 6.09 rozpakowana, udało się siłami natury, synuś 3450g 55 cm jesteśmy w domu od pon i uczymy się nowej rzeczywistości.
AasiaI
Fanka BB :)
gratulacjeDziewczynki ja od 6.09 rozpakowana, udało się siłami natury, synuś 3450g 55 cm jesteśmy w domu od pon i uczymy się nowej rzeczywistości.
Owca91
Moderator
Dziewczynki ja od 6.09 rozpakowana, udało się siłami natury, synuś 3450g 55 cm jesteśmy w domu od pon i uczymy się nowej rzeczywistości.
Gratulacje! Super, że już po i masz synka przy sobie
Hej ja tylko czasem podczytywałam ale czuję się wywołana do odpowiedzi na swoim przykładzie ... Uważam że pobieranie wymazu na gbs tylko z jednego otworu nie ma sensu,bo mi np. wyszedł wynik negatywny z pochwy, a pozytywny z odbytu. W przypadku porodu naturalnego jednak dobrze byłoby to zbadać dokładnie...
Tak w ramach przestawienia się jestem po dwóch porodach sn i teraz będzie raczej CC ( położenie miednicowe ) termin na 28.09 ale okolo tydzień wcześniej będę w szpitalu ( cukrzyca ciążowa ). Jeśli chodzi o wyniki gbs pierwsza poród wynik pozytywny, drugi negatywny, a teraz właśnie taki pół na pół....
Powodzenia wrześniowe mamy
Pozdrawiam
Asia
Tak w ramach przestawienia się jestem po dwóch porodach sn i teraz będzie raczej CC ( położenie miednicowe ) termin na 28.09 ale okolo tydzień wcześniej będę w szpitalu ( cukrzyca ciążowa ). Jeśli chodzi o wyniki gbs pierwsza poród wynik pozytywny, drugi negatywny, a teraz właśnie taki pół na pół....
Pozdrawiam
Asia
AasiaI
Fanka BB :)
powodzenia AsiaHej ja tylko czasem podczytywałam ale czuję się wywołana do odpowiedzi na swoim przykładzie ... Uważam że pobieranie wymazu na gbs tylko z jednego otworu nie ma sensu,bo mi np. wyszedł wynik negatywny z pochwy, a pozytywny z odbytu. W przypadku porodu naturalnego jednak dobrze byłoby to zbadać dokładnie...
Pozdrawiam
Asia
ver6ena
Zaangażowana w BB
to jeszcze noc przed tobą oksytocynka wleci i może zadzieją się cuda. Powodzenia!Dzisiaj już myślałam że będę jechała na porodówkę po seksie i ciepłej kąpieli dostałam skurczy z krzyża i do brzucha co 4,5,6 minut i różnym natężeniu. Ale po 3 h się uspokoiło termin na 24.09
reklama
ver6ena
Zaangażowana w BB
dla ciebie też powodzonka! Mamusia trójki to nie byle coHej ja tylko czasem podczytywałam ale czuję się wywołana do odpowiedzi na swoim przykładzie ... Uważam że pobieranie wymazu na gbs tylko z jednego otworu nie ma sensu,bo mi np. wyszedł wynik negatywny z pochwy, a pozytywny z odbytu. W przypadku porodu naturalnego jednak dobrze byłoby to zbadać dokładnie...
Pozdrawiam
Asia
Podziel się: