reklama
Miałam wczoraj wizytę u mojej Pani doktor. Jeny czy Wy też macie problem w takich chwilach z ciśnieniem? Już drugi raz miałam u niej 150/90 i mówiła, że powinna mnie wysłać z takim ciśnieniem do szpitala,a w eonu mam wzorcowe, wróciłam od niej i 122/77, zabawne. Wiecie jak temu zaradzić?
Mademoiselle_Nika
Moderator
Możesz stresować się wizytą dlatego ciśnienie się podnosi na tle nerwowym. Umówiłabym się z nią, że w domu robisz pomiary i zapisujesz i przyniesiesz jej na wizytę. Ja mam zawsze niskie ciśnienie a na wizytach po 130.Miałam wczoraj wizytę u mojej Pani doktor. Jeny czy Wy też macie problem w takich chwilach z ciśnieniem? Już drugi raz miałam u niej 150/90 i mówiła, że powinna mnie wysłać z takim ciśnieniem do szpitala,a w eonu mam wzorcowe, wróciłam od niej i 122/77, zabawne. Wiecie jak temu zaradzić?
Ostatnio udało sie 120 mieć jak skupiłam się na oddechu i zamknęłam oczy
No właśnie kazała mi mierzyć ale mnie zawsze stresuje to na miejscu więc chciałabym tego uniknąć, licho wyglądają te wyniki w karcie ciazyMożesz stresować się wizytą dlatego ciśnienie się podnosi na tle nerwowym. Umówiłabym się z nią, że w domu robisz pomiary i zapisujesz i przyniesiesz jej na wizytę. Ja mam zawsze niskie ciśnienie a na wizytach po 130.
Ostatnio udało sie 120 mieć jak skupiłam się na oddechu i zamknęłam oczy
Niestety nie pomaga mi nawet jak sobie wcześniej 10 minut posiedze bo wczoraj to praktykowalyśmy
Dziękuję, podniosłaś mnie na duchuCzyli nie jest wrośnięte więc to dużo lepsza sytuacja. Najczęściej łożyska się podnoszą jednak więc bądź dobrej myśli. Jesteś pod obserwacją od początku więc to najważniejsze
Sylwia B
Fanka BB :)
Ja dzielę uwagę między dwa fora i dwie grupy na FB czasem się gubię, co na której napisałam dziewczyny macie polecić książkę o porodzie i ebook np. na pierwsze miesiące życia maluszka?
Z aktualnych objawów tego pięknego stanu w jakim jesteśmy mam ból d.. dosłownie od lędźwi
Z aktualnych objawów tego pięknego stanu w jakim jesteśmy mam ból d.. dosłownie od lędźwi
Mademoiselle_Nika
Moderator
Koniecznie do fizjouro szkoda się męczyćZ aktualnych objawów tego pięknego stanu w jakim jesteśmy mam ból d.. dosłownie od lędźwi
reklama
U mnie bole ustały, ale cukier mój szaleje, mam insuline na noc ta dlugodzialajaca, która nie obniża mi cukru na czczo a obniża w późniejszych godzinach kuzwa po śniadaniu cukoer 74...wpadam ciągle w hipoglikemie, chodzę jak zombie, dobrze że jutro mam wizytę bo się czuje jak krolik doswiadczalny...ciągle tylko kazała zwiększać o 2 j.
Jest tu jakas słodka mama z insulina?
Jest tu jakas słodka mama z insulina?
Podziel się: