reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2023

P.S. proszę nowe dziewczyny które są na grupie aby również się przywitały z nami. Rozumiem że może większość nie chce za dużo zdradzać na ogólnym ale od czegoś trzeba zacząć.
@Ala---30 opowiedz coś o sobie 😊
@Nattta Ty również 😊
Nie ma mnie na grupie jeszcze, bo dopiero kilka dni temu był test.... Jestem mamą Róży z 2021 termin z OM przypada na jej urodziny 😁😅 jestem nauczycielem akademickim, jeżdżę konno mam konia Cantosa - stąd ten nick :-) wizytę mam 27.01 (pierwsza).

Mam delikatne plamienia z niteczkami, ale staram sie do tego podchodzić spokojnie, nie ma krwawień, także czekam na wizytę. ❤️💪

reklama
Mi się wydaje, że za chwilę można przenieść się tam. Przecież ja robiłam test 23 grudnia, a tu dzisiaj już 20 stycznia, więc terminy idą już u tych dziewczyn, które robią test na końcówkę września. Można poczekać jeszcze, aż bedą terminy do 30 września i tydzień dla spóźnialskich i tych, które musiały się przemóc żeby napisać :D
Cóż ja dopiero wczoraj test zrobiłam 😅 takze to jest ta różnica miesiąca. Z Różyczką też tak byłam na samym końcu. Tam podobnie jakoś do połowy lutego czekałysmy, a potem to trwało chwilę nim wątek zamknięty został utworzony.

Cóż ja dopiero wczoraj test zrobiłam 😅 takze to jest ta różnica miesiąca. Z Różyczką też tak byłam na samym końcu. Tam podobnie jakoś do połowy lutego czekałysmy, a potem to trwało chwilę nim wątek zamknięty został utworzony.
No właśnie o tym mówię, ze teraz jak dziewczyny robią testy to już końcówka września :D połowa lutego myślę, ze jak najbardziej ok, bo może ktoś nie zrobi testu w porę, może cykle nieregularne itp ;)

Nie ma mnie na grupie jeszcze, bo dopiero kilka dni temu był test.... Jestem mamą Róży z 2021 termin z OM przypada na jej urodziny 😁😅 jestem nauczycielem akademickim, jeżdżę konno mam konia Cantosa - stąd ten nick :-) wizytę mam 27.01 (pierwsza).

Mam delikatne plamienia z niteczkami, ale staram sie do tego podchodzić spokojnie, nie ma krwawień, także czekam na wizytę. ❤️💪
hej! Ale idealnie trafiliście z datą😀

Dzień dobry dziewczyny :)
Samych nudów Nam zyczę na dzisiaj, zeby sie nic nieodje****, samych sukcesów na wizytach i jesli emocji... to tylko tych pozytywnych! ❤
Ja dzis leżę, zgodnie z zaleceniem gin, bo jeszcze muszę "odpocząc" po wczoraj.
Filmy będę oglądać! 🥰
Jak masz netflix to polecam serial outlander no dla mnie mega ;) obecnie jestem na 3 sezonie ;)))

reklama
Do góry