reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2022

reklama
O matko ile miałam nadrabiania. A my byliśmy wczoraj u przyjaciół i najadłam się tylu rzeczy, że w nocy nie mogłam spać tak mi byloy ciężko :( i ostatnio wieczorem bardzo bolą mnie piersi, a zawsze spałam na brzuchu, a teraz mi to przeszkadza

Hej mamuśki. Za mną dziś ciężką noc. Wyszłam z przeziębienia (głównie kaszlu) aż tu wczoraj na noc tak przytkalo mi nos, nie mogłam go niczym odetkać. Byłam śpiąca ale do 1 czekałam aż trochę mi przejdzie, niestety nici.
Najgorzej, że to nie katar, tylko tak jakby ciśnienie w zatokach. Może zrobię sobie irygacje dzisiaj.

Miłej niedzieli życzę ;)

Hej mamuśki. Za mną dziś ciężką noc. Wyszłam z przeziębienia (głównie kaszlu) aż tu wczoraj na noc tak przytkalo mi nos, nie mogłam go niczym odetkać. Byłam śpiąca ale do 1 czekałam aż trochę mi przejdzie, niestety nici.
Najgorzej, że to nie katar, tylko tak jakby ciśnienie w zatokach. Może zrobię sobie irygacje dzisiaj.

Miłej niedzieli życzę ;)

Ja też przeziębiona 😏 U mnie ból gardła, katar i kaszel. Oby szybko przeszło...
Pisaliście wczoraj o L4, ja chciałabym pracować do końca roku szkolnego, o ile będę się dobrze czuła i będzie wszystko w porządku.

Miłej niedzieli życzę ;)
Zatoki to najgorsze co może być. Ja mam jeszcze polipy na zatokach i jak mnie zatka to ledwo żyje. Zdrówka!

5+4 z popoludniowego moczu, dzisiaj mija rowno 6 tygodni patrzac na date poczecia, od miesiączki nie licze, bo mam dlugie cykle😊
Hej hej ! 6 tyg od poczęcia i +3? Właśnie powtórzyłam swój i po tyg czasu nadal mam 2-3 ale moje cykle to ok 32-33 dni. Zakładam ze owulacja była na sam koniec roku a moje krwawienie po biochemię zaczęło się 14 grudnia. Może moj wynik jest nadal w normie a ja zobaczę +3 dopiero za tydzień?

Peauela, a który jesteś tydzień+dzien od OM?

5+4 ale mam cykle 31-33 dni i fazę lutealną tylko 11 🤗 obstawiam że owu była 4 stycznia.

Dopiero doczytałam twój komentarz wyżej - moim zdaniem nie ma się co martwić, czytałam opinie w necie że niektórym dziewczynom dopiero po 7tc od OM weszło 3+ :)

Hej hej ! 6 tyg od poczęcia i +3? Właśnie powtórzyłam swój i po tyg czasu nadal mam 2-3 ale moje cykle to ok 32-33 dni. Zakładam ze owulacja była na sam koniec roku a moje krwawienie po biochemię zaczęło się 14 grudnia. Może moj wynik jest nadal w normie a ja zobaczę +3 dopiero za tydzień?
mozliwe, ze owulka byla u Ciebie nawet na poczatku roku 😊 koedy sie przytulaliscie? Robilas jakies testy albo mierzylas temp? u mnie tez byl biochem w listopadzie i owulacja mi sie przesunela z 17 dnia na 21 to zupelnie normalne 😊 I niczym bym sie nie stresowala, to jest tylko indykacja z moczu i na to jaki bedzie wynik wplyw ma wiele czynnikow, nawet to ile wczoraj plynow wypilas 😊 po tym jak rozebralam juz test na czynniki pierwsze mialam wrazenie, ze ten z 2-3 lapal sie juz na 3+ ale test odczytal swoje 🤪

reklama
mozliwe, ze owulka byla u Ciebie nawet na poczatku roku 😊 koedy sie przytulaliscie? Robilas jakies testy albo mierzylas temp? u mnie tez byl biochem w listopadzie i owulacja mi sie przesunela z 17 dnia na 21 to zupelnie normalne 😊 I niczym bym sie nie stresowala, to jest tylko indykacja z moczu i na to jaki bedzie wynik wplyw ma wiele czynnikow, nawet to ile wczoraj plynow wypilas 😊 po tym jak rozebralam juz test na czynniki pierwsze mialam wrazenie, ze ten z 2-3 lapal sie juz na 3+ ale test odczytal swoje 🤪

Dokładnie, a z ciekawostek ja na początku zrobiłam dwa testy digital CB - bez tygodni, ale jeden miał czułość 10mIU a drugi 25 mIU, 10 wyszedł od razu pozytywny a drugi negatywny, ale jak go rozebrałam była druga kreska tylko jej nie wyłapał. Dlatego wolę testy z krechą, przynajmniej widać nawet lekką :)

Do góry