Jedz do szpitala.Jutro dopiero będzie beta
reklama
Nadziejaumieraostatnia4
Fanka BB :)
Jedz... Będziesz spokojniejsza.... Nie każde krwawienie to początek poronienia... Trzymam kciukiMatko aż się boje tam jechać leci minjka na poacAtek okresu myślicie że by test się mylił nie możliwe aż takimi krechami
Estuś
Moderator
Może jakiegoś krwiaka masz ,nie zawsze to oznacza poronienie od razu . Tak jak dziewczyny mówią , pojedź na IP . PowodzeniaMatko aż się boje tam jechać leci minjka na poacAtek okresu myślicie że by test się mylił nie możliwe aż takimi krechami
Klaudeczka94
A 2 kreska wyszła Ci w tym czasie który pisał w instrukcji czy po ?Matko aż się boje tam jechać leci minjka na poacAtek okresu myślicie że by test się mylił nie możliwe aż takimi krechami
Klaudeczka94
To mało prawdopodobne żeby test się mylił . Tak jak dziewczny pisały - to może być jakiś krwiak . Jedz na izbę przyjęć , będzie dobrzeOdrazu bardzo szybko
Nadziejaumieraostatnia4
Trzymaj się i trzymamy kciukiJadę kochane jesteście naprawde dziękuję za wsparcie
reklama
wezsietatatooo
Najczęściej jogurt naturalny z bananem i granolą. Jak mam ochotę na słono to piada z suszonymi pomidorami, serem, szpinakiem z patelni, a czasem zwykłe kanapki. Dziś akurat nie miałam ochoty za bardzo więc zjadłam kilka pomidorków koktajlowych i rzodkiewek. Przewijały się też jajka na twardo z majonezem i ogórkiem. Z tym, że u mnie mdłości wystąpiły tylko kilka razy, a dziś kończę 7tc. Non stop mam jakieś zachciewajki, wczoraj nawet od samego patrzenia na miskę popcronu w serialu...Hej dziewczyny, mnie dzisiaj tak mdli, że masakra co jadacie na śniadanie ?
Podziel się: