Rachelita
Fanka BB :)
Sprawdzałaś może dostępność na stronie ktomalek.pl?Dziewczyny u was też taki problem z neoparinem 0.4 nigdzie nie ma w aptekach tragedia jakaś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sprawdzałaś może dostępność na stronie ktomalek.pl?Dziewczyny u was też taki problem z neoparinem 0.4 nigdzie nie ma w aptekach tragedia jakaś
Nie ma nigdzie dopiero 50km odemnie jakaś tragedia a moja gin mówi że mi wypisze recepte w środę na neoparin 0.60 i że dwa dni bez leków nic się nie stanie... Tak mnie wkurzyła że ja ją zmienię... No jestem wściekła jej podejściemSprawdzałaś może dostępność na stronie ktomalek.pl?
Przestań będzie dobrzeTak , idę dzisiaj na 14.45. Zobaczymy co mi powie , ale nie liczę na jakieś mega dobre wieści .
Przeważnie ustalają wizyty co 3-4 tygodnieDziewczyny swoją pierwszą wizytę miałam w 6+3 według daty ostatniej miesiączki, kiedy powinna być druga? Gin zapisała mnie dopiero za trzy tygodnie, myślałam, że za dwa tygodnie będzie kolejna
Tak.Dziewczyny u was też taki problem z neoparinem 0.4 nigdzie nie ma w aptekach tragedia jakaś
Odpowiednik clexane 0,6 to neoparin 0,4? W aptece jako zamiennik clexane 0,4 dostałam neoparin 0,4 i teraz zwątpiłam.Nie ma nigdzie dopiero 50km odemnie jakaś tragedia a moja gin mówi że mi wypisze recepte w środę na neoparin 0.60 i że dwa dni bez leków nic się nie stanie... Tak mnie wkurzyła że ja ją zmienię... No jestem wściekła jej podejściem
Dziękuję.. Ale moja gin mi wypisze na neoparin 0.60 ale dopiero w środę mówi że mam czekać.. Bo ona w srode będzie na oddziale i wypisze na ryczałt naciążę..i mówi że dwa dni bez zastrzyków nic się nie stanie a ja mam już czarne myśliTak.
Na szczęście miałam zapas, po tym jak miałam nogę unieruchomioną w wakacje. Moge się podzielić jeśli czas oczekiwania będzie za długi, daj znać
Niee neoparin 040 to clexane 0.40.. Ale jest neoparin 0.60 tylko w jednej aptece... I moja mi wypisze na niego recepte dopiero za dwa dniOdpowiednik clexane 0,6 to neoparin 0,4? W aptece jako zamiennik clexane 0,4 dostałam neoparin 0,4 i teraz zwątpiłam.
Co do rozstępów to póki co mam jakiś krem z Rossmanna (ale użyłam go może raz) a potem zamierzam smarować się olejkiem ze słodkich migdałów (w którym można także kąpać maluszka)
Odpowiednikiem clexane jest neoparin ale dawka to dawka. 0,4 jest równe 0,4.Odpowiednik clexane 0,6 to neoparin 0,4? W aptece jako zamiennik clexane 0,4 dostałam neoparin 0,4 i teraz zwątpiłam.
Co do rozstępów to póki co mam jakiś krem z Rossmanna (ale użyłam go może raz) a potem zamierzam smarować się olejkiem ze słodkich migdałów (w którym można także kąpać maluszka)